Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Elijos Kambarys

Go down 
4 posters
Pereiti prie : 1, 2  Next
AutoriusPranešimas
Serena
bittersweet
Serena

Pranešimų skaičius : 3941
Registration date : 2009-02-13

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeSk. 08 30, 2009 7:47 pm

Elijos Kambarys Living-room-detail
Atgal į viršų Go down
http://madtwilight.forumlt.com/
Serena
bittersweet
Serena

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeTr. 09 02, 2009 4:51 pm

-Čia,-pravėrusi duris įeina į Elijos kambarį. Serena pagalvojo, kad jis labiausiai tiks būtent jai, buvo toks 'svajotojos' kambarys. Palaukusi, kol pati Elija įeis, neklausydama ar ji jau ruošiasi ką nors sakyti iš karto parodė į vonios duris,-Dalinsies vonia su Emily. Ji jungia jūsų kambarius.
Vos šyptelėjusi pilnai atidarė vonios duris, kad Elija geriau matytų
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Pranešimų skaičius : 2851
Registration date : 2009-03-08

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeTr. 09 02, 2009 4:54 pm

Įėjusi šyptelėjo Serenai.
-Čia nuostabu,-tarė ir apsižvalgė. Kambarys buvo melsvas, gražus, priminė vasaros dangų.
-Ačiū, Serena, tu nuostabi,-pasisukusi į ją tarstelėjo ir šyptelėjo.
-O kas dar su mumis gyvens?-kilsteli antakį.
Atgal į viršų Go down
Serena
bittersweet
Serena

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeTr. 09 02, 2009 4:59 pm

Lyg atspėjusi Elijos mintis, pasakė:
-Jis toks melsvas.. Labai priminė tave,-nusijuokusi vis dar šypsojosi, o kai ją pagyrė, šypsena dar labiau išplatėjo. Išgirdusi kitą klausimą, pradėjo vardinti,- Su mumis dar gyvens Kite, Senna, Celesty, Maria, Erica, Riley. Merė čia, nes dabar aš ją, galima sakyti, globoju. Josettė išvykusi, nežinom kur.
Gūžtelėjusi pečiais, atsidūsta prisiminus kaip į šiuos namus atėjo pirmą kartą. Nejučiom sukikena
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeTr. 09 02, 2009 5:01 pm

-Aišku,-linkteli,-Pusės žmonių nepažįstų, bet nesvarbu,-nusijuokia ir atsisėda ant sofos.
-Taigi... Su Volturiais viskas baigta?-paklausia vos vos šypteldama.
Atgal į viršų Go down
Serena
bittersweet
Serena

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeTr. 09 02, 2009 5:09 pm

-Manau visi susipažinsit per artimiausią susirinkimą,-nusišypsojusi jai suneria rankas ir suglaudžia kojas. Truputi linguodama, atsako,-Ne. Dabar stebiu Cullenų šeimą, taigi gyvenu Forkse, be to tuoj prasidės mokslo metai ir man vėl reikės į mokyklą. Bus nelabai patogu važinėti iš Volteros į Forksą - iš Forkso į Volterą. Taaad.. dabar aš priklausau dviems klanams
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeTr. 09 02, 2009 5:11 pm

Išklauso Sereną, galiausiai linkteli.
-Vis dėlto... Gyveni ir čia ir ten?-paklausia,-Supratau,-pridūria ir užsikelia kojas ant lovos.
-Maniau, kad palikai Volterą ir vėl grįžai pas mus,-tarė ir įsmeigė žvilgsnį į žemę.
Atgal į viršų Go down
Serena
bittersweet
Serena

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeTr. 09 02, 2009 5:25 pm

-Šito aš nekomentuosiu. Pati puikiai supranti, kad norėčiau, bet negaliu,-pasakius išspaudžia menką šypsenėlę,-linkiu sekmingai įsikurti
Išeina
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeTr. 09 02, 2009 5:33 pm

Nulydi akimis Sereną, ir nusprendusi, kad vis dėlto leptelėjo kažką, ko nederėjo pasakyti, užsidengė rankomis veidą.
Įsitaisė ant lovos ir galiausiai užsimerkusi užsigalvojo.
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeTr. 09 02, 2009 6:53 pm

Nubraukusi nuo veido šviesią plaukų sruogą, įsmeigė žvilgsnį į lubas.
Ji grįžo, nors buvo tvirtai nusprendusi likusią gyvenimo da\lį praleisti kur nors atokiau nuo visų žmonių ir pažįstamų. Galbūt kur nors Airijoje, mažame miestelyje, kur negalėtų susirasti draugų.
Nes pastarieji ją tik skaudino.
Žinoma, faktas, kad Emily nebe su Henriu, slapta džiugino Eliją, ir vis dėlto juk jos draugė jautėsi vieniša. Kaip ir Aurora po Rey dingimo. Visi tie artimi santykiai tik skaudindavo aplinkinius.
Žinia, kad pagliau visi gyvens vėl kartu, kaip kita nauja šeima, privertė Eliją vėl džiaugtis gyvenimu. Ji seniai norėjo čia grįžti, net ir po to kai iš jų šeimos nieko neliko tik ji ir Emily. Eli bijojo, kad to ir vėl nenutiktų... Kad naujoji šeima netikėtai vėl nesubirėtų.
Tą kartą prisidėjo Volturiai. Jų nejuokingi žaidimai sprogdinant namus sugriovė daugybės vampyrų gyvenimus. Bet dėl to kaltinti Eli negalėjo nieko.
Apsivertusi ant kito šono mergina vėl užsimerkė.
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeTr. 09 02, 2009 7:05 pm

Po kelių minučių tingiai atsistoja ir prieina prie lango.
neprisimindama kada paskutinį kartą medžiojo, iššoka pro langą ir nulekia Forkso link.
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

Pranešimų skaičius : 4881
Registration date : 2009-01-20

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeTr. 09 02, 2009 8:03 pm

*Įėjusi į Elijos kambarį, nenustebo, kad jame nėra Elijos. Atsisėdusi ant sofos Emily pradėjo apžiūrinėti kambarį. Emily jau senai nusprendė, kad draugės jai bus visada pirmoje vietoje. Su vaikinais jai niekada nesisekė ir Emily apie tai jau ne pirmą kartą galvojo. Nors ir nenorėjo apie praeitį galvoti, bet kuo labiau apie tai norėjo negalvoti tuo įkyrios mintys pačios lindo į galvą. Iš pradžių ji vėl prisiminė kaip dėl Aro ji išsiskyrė su Natalie. Ir kas iš to gero išėjo? Nieko. Natalie išvyko, o su Aro vis tiek jai nieko neišėjo. Jau tada Emiliei reikėjo suprasti, kad su vaikinais jai niekada nieko gero neišeis. Papurčiusi galvą Emily bandė ištuštinti galvą, kaip buvo išmokusi. Ir tai padėjo. Emily bukai spoksojo į sieną ir toliau tobulino savo "apieniekąnegalvojimo" techniką*
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeŠt. 09 05, 2009 2:14 pm

Atsidūrusi kambaryje, Elija atsirėmė į sieną.
-Emily?-paklausė tyliai ir šypsodamasi atsisėdo ant žemės, priešais merginą.
Atgal į viršų Go down
Senna
Vampyras
Vampyras
Senna

Pranešimų skaičius : 103
Registration date : 2009-03-29

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeŠt. 09 05, 2009 3:34 pm

Pro praviras duris, iškišo galvą ir apžiūrėjo kambarį, kuriame sėdėjo dvi jau matytos merginos.
- Atleiskit, nesutrukdysiu?
Nejaukiai šyptelėjo ir nuleido akis į kilimą.
- O čia gražu...
Kilstelėjo galvą į viršų, nužiūrėdama visą erdvę nuo lubų iki pat žemės.
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeŠt. 09 05, 2009 7:20 pm

-Hey,-išsišiepė nuo ausies iki ausies ir paplekšnojo per žemę, rodydama, kad kviečia Senną užeiti.
-Kuo sakei tu vardu?-pasiteiravo vis dar žiūrėdama į mielą merginos veidą.
Atgal į viršų Go down
Senna
Vampyras
Vampyras
Senna

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeŠt. 09 05, 2009 7:46 pm

Šiltai nusišypsojusi, linkteli ir prisiartinusi prie Elijos su Emily, tūptelėjo ant minkštutėlio kilimo.
- Aš Senna,-taria.-Žinau, keistas vardas.
Sukikena ir sucakci liežuviu vis dar dairydamasi po kambarį, atkreipdama dėmesį tai į mėlyną sieną, tai išmėtytus žurnalus ant grindų, tai dar visokias smulkmenas.
- Matau, kad jau spėjai įsikurti.
Suploja rankomis.
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeŠt. 09 05, 2009 9:48 pm

-Senna....-pakartoja mintyse stengdamasi netapatinti vardo su Ksena,-gražus vardas,-šypteli ir sukryžiuoja kojas turkiška poza.
-Įsikurti? Ne, ne visai... Regis Serena spėjo mane įkurdinti,-šypteli ir pakelia nuo žemės žurnaloą, atsiverčia pirmąjį puslapį ir perbraukia ranka per rtro stiliaus rūbų nuotraukas. Šyptelna mintyse nusprendusi būtinai kažką panašaus nusipirkti, ir numeta žurnalą ant žemės.
Atgal į viršų Go down
Senna
Vampyras
Vampyras
Senna

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeSk. 09 06, 2009 10:52 am

Nusijuokia.
- Na taip, toji Serena, kaip pastebėjau greitai apsisuko.
Pakreipia galvą į vieną pusę ir prikanda lūpą.
- O tu...? Iš kur atvykai?
Paklausia, galbūt pernelyg netikėtai, tačiau su dideliu susidomėjimu.
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeSk. 09 06, 2009 12:23 pm

-Serena tiesiog stengiasi... sukurti naują šeimą,-užbaigia sakinį Elija ir šypteli. Mikliu rankos mostu užkiša šviesią plaukų garbaną už ausies.
-Iš kur aš atvykau?-pakartoją klausimą ir be garso atsidūsta,-Aš gyvenau Airijoje, kai tebebuvau žmogus. Bet pastaruosius 6 metus bąsčiausi iš vienos šalies į kitą,-su šypsena veide paaiškina,-Forksas yra mano namai. Kitų aš nebeturiu.
Lėtai pirštais perbraukia per grindis, vėl pakelia galvą ir nusišypso.
-O tu? Papasakok ką nors apie save. Juk visiškai tavęs nepažįstų...
Atgal į viršų Go down
Senna
Vampyras
Vampyras
Senna

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeSk. 09 06, 2009 12:34 pm

- Aš...?
Sumurma, ir pirštais keliskart kaukšeli sau per koją.
- Mano istorija gan keista.
Šypteli ir nudelbia akis žemyn, tarsi norėdama paslėpti gėdulį, ar kažką tokio ką jaučia dabar.
- Mano tėvai buvo mokslininkai, tyrinėjo džiungles ir t.t. Paprasčiausiai kartą mane pasiemė kartu į ekspediciją, tačiau viskas pakrypo taip ,kad nežinau kaip ir kodėl, mano tėvai su visais kitais dingo,o aš likau viena. Džiunglėse, ar kaip jas bepavadinus. Mane rado vampyrai, nuo to laiko pati tokia tapau, čia atvažiavau gan nesenai...
Suprunkščia iš juoko.
- Žinau, visa tai skamba kaip iš filmo. Bet... taip jau yra.
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeSk. 09 06, 2009 1:32 pm

-Žinai, kažkodėl visų vampyrų istorijos skamba kaip iš filmų,-nusijuokia ir atsiremia į sieną.
-Mane pervertė teta. Tiksliai nežinau kaip ir koks tai jausmas nes keturias dienas gulėjau be samonės, bet žinau, kad gyvenimas tapus tuo kuo dabar esu daug geresnis nei buvo prieš tai,-šypteli ir šiltai pažvelgia į Senną,-nenorėčiau vėl tapti žmogumi.
Atgal į viršų Go down
Senna
Vampyras
Vampyras
Senna

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeSk. 09 06, 2009 1:43 pm

Išgirdusi paskutinius Elijos žodžius, Senna nustebo.
- Bet kodėl?
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeSk. 09 06, 2009 2:03 pm

-Skambės kvailai, bet man patinka tai kuo aš dabar esu. Kitokia, visiškai kitokia nei visi žmonės,-kaltai nudelbia akis, galiausiai pakelia ir be jokio gėdos jausmo įsmeigia jas į Senną,-Būti šaltąja... savotiškai smagu. Per ilgai gyvenau tokį gyvenimą, kad imčiau ir jo atsisakyčiau,-tarstelėjo ir žvilgtelėjo į tylinčią Emily, galiausiai vėl pažvelgė į Senną,-kažkada būčiau viską atidavusi už galimybę būti žmogumi, bet dabar...-gūžtelėjo pečiais ir taip ir neužbaigė sakinio, tik žavingai nusišypsojo.
Atgal į viršų Go down
Senna
Vampyras
Vampyras
Senna

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeSk. 09 06, 2009 8:21 pm

Nusišypso.
- Suprantu tave. Buvo toks tarpsnis, kai negalėjau patikėti tuo, kad nesu žmogus, bet dabar... Lyg ir susitaikiau, nors tapau tokia ne savo noru.
Gūžteli pečiais.
- Tikiuosi, kad bent čia viskas bus gerai.
Užkiša sruogą už ausies.
Atgal į viršų Go down
Elija
Vampyras
Vampyras
Elija

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitimeSk. 09 06, 2009 8:39 pm

Elija linktelėjo galvą.
-Čia visi savi, tarsi... viena šeima. Žinai, vienas už visus ir visi už vieną,-nusijuokė ir ištiesė kojas, šyptelėjo.
-tau čia patiks, Sen, tikrai.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Elijos Kambarys Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Elijos Kambarys   Elijos Kambarys Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Elijos Kambarys
Atgal į viršų 
Puslapis 12Pereiti prie : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Elijos kambarys