| Koridorius | |
|
+24Serena Demetri Aurora Victoria Jasper Fibe lili Miranda Alice Alec Carlisle Aro Emily -Edward ----Jane Natalie Rozmarie de Hong Celesty Gabriella Sara Fuleks Josette le Boursier Charlie Kite Tragedy Eva Tragedy Karlailas 28 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Charlie Žmogus
Pranešimų skaičius : 3993 Age : 34 Location : Under Luke Grimes Registration date : 2009-01-18
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:25 pm | |
| - Edward rašo:
- Charlie rašo:
- ((ok.. jei tik taip ka nors veiksit, as iseisiu lauk.. paslysiu kur nors ir gulesiu be samones keleta savaiciu, o atsibusiu tik tada, kai Bela bus namie.. beje, busiu prarades atminti.. tikiuos tada visiem bus lengviau.))
*Iseina* (( ir keli trukumai, tave ir per diena suras... TIK NIEKAS NEPADEKIT CHARLIUI, PADEKIT TADA KAI BELLA BUS NAMUOESE AISKU? )) ((dziaugiuosi, kad planas jum tinka. tai ok, grysiu kita menesi. gal tada jau busit bella pargrazine. nepadekit Charliui!)) | |
|
| |
Natalie Miręs
Pranešimų skaičius : 686 Registration date : 2009-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:25 pm | |
| - Rozmarie de Hong rašo:
- (( Bella man svarbesne nei tu ))
[[ Aš nesakau, kad turiu būti svarbesnė, bet palygink, kai viena pana raitosi, šaukia, kone miršta, o kiti tuoj jai ims priekaištaut, kad Bellą pažadins? xD Įdomi logika...Nu žodžiu... whatever, man Bella ir jos istorija taipogi patika, geriau jos pasistengsiu nepažadint, po to dar supyks... ]] | |
|
| |
Emily Vampyras
Pranešimų skaičius : 4881 Age : 32 Registration date : 2009-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:27 pm | |
| | |
|
| |
Rozmarie de Hong Miręs
Pranešimų skaičius : 118 Age : 544 Location : Forks, USA Registration date : 2009-01-21
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:28 pm | |
| - Natalie rašo:
- Rozmarie de Hong rašo:
[[ Aš nesakau, kad turiu būti svarbesnė, bet palygink, kai viena pana raitosi, šaukia, kone miršta, o kiti tuoj jai ims priekaištaut, kad Bellą pažadins? xD Įdomi logika...Nu žodžiu... whatever, man Bella ir jos istorija taipogi patika, geriau jos pasistengsiu nepažadint, po to dar supyks... ]] (( susirask vampyru draugu kurie tau padetu taip kaip BEllai.. ir nebusi vienisa Charlie o tu nepagalvojai kad tiek laiko pragulejes ir suput gali ir zemem apsikast ar panasei... xD)) | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:28 pm | |
| - Emily rašo:
- ((klyksi tyliai? xDD))
[[ kaip tik galėdama tyliau xD ]] | |
|
| |
Charlie Žmogus
Pranešimų skaičius : 3993 Age : 34 Location : Under Luke Grimes Registration date : 2009-01-18
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:29 pm | |
- Natalie rašo:
- Rozmarie de Hong rašo:
[[ Aš nesakau, kad turiu būti svarbesnė, bet palygink, kai viena pana raitosi, šaukia, kone miršta, o kiti tuoj jai ims priekaištaut, kad Bellą pažadins? xD Įdomi logika...Nu žodžiu... whatever, man Bella ir jos istorija taipogi patika, geriau jos pasistengsiu nepažadint, po to dar supyks... ]] (( susirask vampyru draugu kurie tau padetu taip kaip BEllai.. ir nebusi vienisa Charlie o tu nepagalvojai kad tiek laiko pragulejes ir suput gali ir zemem apsikast ar panasei... xD)) ((o ko jums jaudintis? tada gi nebetrugdysiu ir bus gerai)) | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:30 pm | |
| ((įdomu būtų pamatyt ir pasiklausyt kaip žmokus tyliai iš skausmo klykia xD)) | |
|
| |
Rozmarie de Hong Miręs
Pranešimų skaičius : 118 Age : 544 Location : Forks, USA Registration date : 2009-01-21
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:31 pm | |
| (( Ai nu gerai tu sakai Charlie... ;D Edwardui su Bella vel laisve bus ;d )) | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:33 pm | |
| - Emily rašo:
- ((įdomu būtų pamatyt ir pasiklausyt kaip žmokus tyliai iš skausmo klykia xD))
[[ man irgi bus įdomu xD šioks toks iššūkis - klykti tyliai, kad Bellos nepažadinčiau xD ]] | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:34 pm | |
| ((na tai sekmės tyliai klykiant xDDD)) | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:35 pm | |
| - Emily rašo:
- ((na tai sekmės tyliai klykiant xDDD))
[ Ačiū, man jos tiiikrai prireiks xD ]] | |
|
| |
-Edward Dingę
Pranešimų skaičius : 724 Location : Forks, USA Registration date : 2009-01-03
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:37 pm | |
| (( Gali ir normaliai klykti, jau atsibodo kad BElla miega... )) | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:38 pm | |
| - Edward rašo:
- (( Gali ir normaliai klykti, jau atsibodo kad BElla miega... ))
[[ Gal apsispręskit ką... Nes jau nežinau ką ir bedaryti... Gal kaip nors išsiraitysiu iš ligoninės išvis, kad nebetrukdyčiau... xD ]] | |
|
| |
Rozmarie de Hong Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:41 pm | |
| (( REK KIEK gerkle lenda xD Vistiek snd BEllos neprikelsi... tik gal vakare xD )))) | |
|
| |
-Edward Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:42 pm | |
| (( klausyk Rozmarie )) | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:42 pm | |
- (( REK KIEK gerkle lenda xD Vistiek snd BEllos neprikelsi... tik gal vakare xD ))))
[[ Oh... kokia tu maloni, ačiū kad leidai xD ]] | |
|
| |
Rozmarie de Hong Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:51 pm | |
| (( Rek tiek kiek tau butina... bet ... kai BElla pabus jei dar klyksi tai uzkimsiu gerkle kojine.. ;D )) | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 9:53 pm | |
- (( Rek tiek kiek tau butina... bet ... kai BElla pabus jei dar klyksi tai uzkimsiu gerkle kojine.. ;D ))
[[ tu kaip visuomet labai maloni ;DD aš rimtai mąstau apie galimybę išsiraityti iš čia xD ]] | |
|
| |
-Edward Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 10:05 pm | |
| (( nekreip demesio i Rozmarie ji cia juokais XD Ar ne Rozmarie? Nueik kur toliau nuo palatos arba as pasiusiu Rozalie kad tawe kur nors nunestu i namus, tai kaip? )) | |
|
| |
Rozmarie de Hong Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 10:07 pm | |
| (( Taip, juokais. Galeciau namo tave nunesti... O tu turi draugu vampyru, kad jie galetu prideramai tave auklet.. P.S. kuo busi? Vegetare ar nevegetare? Volture ar vampyre? )) | |
|
| |
Gabriella Sara Fuleks Miręs
Pranešimų skaičius : 339 Registration date : 2009-01-10
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 10:08 pm | |
| ((Tai Natalie, tu klyki besiraitydama ar miegi kaip vampyras paliktas koridoriuj? xD)) | |
|
| |
-Edward Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 10:10 pm | |
| (( Aga, kazkaip negirdim taves xD )) | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 10:22 pm | |
| [[ Tarkim... Tyliu, jau nebeturiu žodžių... Tarkim praėjo trys dienos ar daugiau. Arba aš pasikeičiau per kelias valandas. Nesvarbu. ]]
* Niekada anksčiau nepatirtas skausmas ėmė po truputį slūgti. Natalie nustojo aimanuoti. [[ tyliai aimanuoti ]] Dabar tik sunkiai kvepavo. Tačiau ėmė girdėti aplinkinius garsus. Nors koridoriuje nieko nebuvo. Tik ji. Jos nosį ėmė kutenti be galo viliojantis kvapas, tačiau Nat gerai nesuvokė kas tai yra. Tačiau judėti jos kūnas atsisakė. Ji tysojo nesugebėdama net atsikelti. Kažkur tolumoje ji girdėjo balsus ir ėmė po truputį suvokti ką reiškia kažkieno sakomi žodžiai. Praėjo kelios minutės. O gal valandos? Natalie nesuvokė kiek valandų. Nesuvokė net kiek laiko praėjo. Kiek laiko ji kentėjo. Kelias minutes? Valandas? Dienas? Pagaliau ji ryžosi atsimerkti. Pirmas dalykas, kurį išvydo ji atsimerkusi buvo nepaprastai šviesios ligoninės lempos. Natalie susiraukė. Jai nepatiko tokia vaiski šviesa. Ji staigiai atsisėdo. Taip greitai atsisėdusi ji nebuvo gyvenime, kad ir kaip tai būtų keista. Jautėsi nepaprastai stipri. Uoslė, rega, klausa buvo nepaprastai paaštrėjusi, tačiau visus pojučius slopino didžiulis troškulys. Ji troško kraujo ir puikiai jį užuodė būdama ligoninėje. Natalie ėmė nejučia tirtėti, ji troško eiti ir išskersti visoje ligoninėje esančius pacientus, ir tai ją siaubingai baugino. Niekada nebūtų patikėjusi, kad gali jausti tokius jausmus. Tačiau ji nenorėjo to padaryti čia. Atrodė, kad baimė stabuklingai paėmė viršų. Tik viena akimirka ir Natalie buvo dingusi iš ligoninės. * | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 10:31 pm | |
| ((Man patinka :] tai dabar būsi vampyre? )) | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius Pen. 01 23, 2009 10:34 pm | |
| - Emily rašo:
- ((Man patinka :] tai dabar būsi vampyre? ))
[[ Aham ;D nieko kito nebelieka ;D ]] | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Koridorius | |
| |
|
| |
| Koridorius | |
|