| Room 74X | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
--Carmen Dingę
Pranešimų skaičius : 514 Age : 396 Location : Italy, Volterra Registration date : 2009-05-09
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Sk. 05 10, 2009 8:54 pm | |
| -Man patinka išklausyti. *Šypteli.* -Taigi, spėju, pamilai vampyrą? *Mirkteli.* -Kas jis? *Kresteli į priešais stovintį fotelį.* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
Pranešimų skaičius : 719 Registration date : 2009-03-23
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Sk. 05 10, 2009 8:57 pm | |
| *Sukioja pirstu sruoga* "Volturis. Bet neverta apie ji sneketi. Kiekviena isaukleta mergina netrukdo vyrams siekti ju moteru. O as nesu nei jo nei bet kurio kito, tad man belieka ieskotis savojo. O jo nerandu. Jei rasciau Kajus ji uzmustu" *Nusisypso* "O kaip tau siuose reikaluose?" | |
|
| |
--Carmen Dingę
Pranešimų skaičius : 514 Age : 396 Location : Italy, Volterra Registration date : 2009-05-09
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Sk. 05 10, 2009 9:04 pm | |
| -Vienintelis man brangus vyras yra Gabrielius. *Nusišypso su meile.* -Tai jis mane atvertė, kai vos nemiriau. Bet jis man daugiau kaip vyresnėlis brolis. *Šelmiškai šypteli ir perbraukia rankomis plaukus.* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Pir. 05 11, 2009 2:05 pm | |
| "Kaip miela" *Mandagiai nusisypso ir uzsideda odines pirstines, juodus nuo saules akinius* "Gal nori pasivokti koki motocikla ir kitoki daikta? Baisiai noriu pamedzioti, ar seip pazudyt" | |
|
| |
--Carmen Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Pir. 05 11, 2009 3:10 pm | |
| -Mm... Seniai neturėjau jokios transporto priemonės. *Sukikena* -Man labiau patinka bėgti. *Šypteli.* -Bet kodėl gi ne? *Pakedena plaukus.* -Kur trauksime? *Giliai įkvepia.* -Hm. *Susimąsto.* -Nesupyktum, jei aš kai kur dingčiau? *'Dorai sulinksėjus, pakšteli jai į skruostą.* -Dar susimatysime. Man reiks partnerės apsishopinti. *Sukikena.* -Don't worry, baby, I will find you. *Prisiminusi kažkokios senos dainos žodžius uždainuoja.* *Pabaigusi dainą atsisuką į Athenodorą ir linkteli rimtu veidu.* -I'll be back. *Nutaiso terminatoriaus išraišką.* *Prapliumpa juokais.* -Atsiprašau...atsiprašau...Aš...aš...norėjau pabandyti...pasakyti tai...rimtu...veidu. Atleisk man. *Apgailestaudama pažiūri į akis 'Dorai.* *Sukikenusi dar kartą pakšteli jai į skruostą ir dingsta.* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Sk. 05 17, 2009 12:09 pm | |
| *Atsidusta ir pradeda dairytis po kambari* | |
|
| |
--Carmen Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Sk. 05 17, 2009 1:10 pm | |
| *Įšoka pro langą ir atsistoja ant palangės.* *Pamačiusi Athenodorą nusišypso.* -Tu vis dar čia. Gal eikime kur nors? | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Sk. 05 17, 2009 1:58 pm | |
| *Pasuka galva i mergina* "Kur? Juk lyja ir labai salta" *Akis pasuka link lubu ir sustingsta* "Kur buvai?" | |
|
| |
--Carmen Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Sk. 05 17, 2009 2:02 pm | |
| -Šalta. *Sukikena.* -Šen bei ten. Na... bandžiau pasikalbėti su Aro, bet deja, jis tuo metu buvo užsiėmęs. *Susimąsto.* -Anywho. Jei jau bijai lietaus, tai ką veiksime? *pakelia antakį ir pasižiūri į save.* -O dieve, aš baisi. *Nubėga į vonią ir šiek tiek apsitvarko.* -Man verkiant reikia naujų rūbų. Ir kur apsistoti, nes viešbučiai man nepatinka. *Pavarto akis.* -Gal žinai kur galėčiau nusipirkti namą? *Atsisuką į 'Dorą.* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Sk. 05 17, 2009 2:07 pm | |
| *Pakraipo galva* "Negi as tau panasi i viena is tu bereiksmiu padareliu?" *Pakelia akis i virsu* "Kodel nenori gyventi cia? Cia Aro viesbutis, jam negaila viena kambari isnuomoti" *Suraukia antakius* "Noreciau tau padeti nusipirkti sauniu drabuziu, bet tavo stilius man nesuteikia vilciu tau itikti" | |
|
| |
--Carmen Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Sk. 05 17, 2009 2:10 pm | |
| -Viešbučiai nėra man prie širdies. Per daug...liūdytojų. *Sukikena.* -Nesijaudink, aš visiškai pasitikiu tavimi ir manau, kad ir ką pasiūlytum, man puikiai tiks. *Nusišypso.* -Beje, pergalvojau tavo pasiūlymą nusidažyti plaukus juodai. Sutinku. Man tikrai tiktų juodi plaukai. *Linkteli, perbraukia ranka plaukus ir pradeda sukti sruogą tarp pirštų.* -Žinai, galėtume išsikviesti čia kirpėją. Kiek girdėjau, čia tokia paslauga galima. *Sako, jau rinkdama numerį.* -Taip, prašyčiau kirpėją į 74X kambarį. *Pasako mandagiai ir po kelių sekundžių padeda ragelį.* -Taip pat čia kirpėjos prilygsta geriausių grožių salonų kirpėjoms. Ir tikriausiai nėra ko stebėtis. Aro viešbutis, juk. *Nusišypso.* *Po kelių minučių pabeldžia į duris.* -Taip prašom. *Pasako ir į kambarį įeina mergina maždaug trisdešimties metų.* *Po daugiau nei pusvalandžio, Em plaukai jau juodi.* -Ačiū. *Šypteli ir pažvelgia į 'Dorą.* -Užkąsime? | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Kv. 05 21, 2009 2:30 pm | |
| "Eime pas mane i pili, turiu persirengti" *Parodo pirstu i dzinsus, kuriuos ji devi visa savaite* "As nebeistversiu be sukneles" *Sypteli ir iseina pro duris* | |
|
| |
--Carmen Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X Kv. 05 21, 2009 3:36 pm | |
| ((Kadangi aš dabar La Pushe (SORRY), tai tarkim, kad tu nuėjai į pilį, turėdama kažkokių svarbių reikalų or smth. xD )) (SORRY) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Room 74X | |
| |
|
| |
| Room 74X | |
|