| 315 kambarys | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Henry Fitzroy Vampyras
Pranešimų skaičius : 752 Age : 33 Registration date : 2009-03-14
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Tr. 09 30, 2009 5:24 pm | |
| Žiūrėjo pro langą ir galvojo gal jam reiktų dinkti iš šio miesto visiems laikams. O gal pasilikti ir eiti ieškoti Emily.Ji tikrai turėjo būti kažkur netoliese.Pakėlė akis ir netrukus pastebėjo Emily.Apsidžiaugęs pažvelgė į ją tačiau piktai prakalbo. -Kodėl išvykai nieko nepranešus?-pasižiūrėjo į ją. | |
|
| |
Emily Vampyras
Pranešimų skaičius : 4881 Age : 32 Registration date : 2009-01-20
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Tr. 09 30, 2009 6:43 pm | |
| *To ir tikėdamasi ji nei kiek nesutriko ir neišsigando jo pikto balso* -Pušų pavėsyje, rinkosi nauja "gauja". *Papiešė ore kabutes, nes ji matė tik pusę gaujos* -Žinau, kad tai nepasiteisinimas ir reikėjo tave išsitemti kartu, bet... ten taip pat buvo Elija... ir... *galvojo ką geriau pasakius, nes jai tai neatrodė tinkamas pasiteisinimas* -Na viskas vyko spontaniškai. Aš atsiprašau. *kalbėdama taip rimtai, nesusilaikiusi šyptelėjo ir padėjusi knygas ant kedės galo atsistojo ir priėjo prie lovos. Atsisėdusi ji perbraukė pirštais per lovos nelygumus* -O kodėl tu neatėjai į Pušų pavėsio namą? | |
|
| |
Henry Fitzroy Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Tr. 09 30, 2009 8:18 pm | |
| Klausėsi jos balso ir žbvelgė į jos akis kuriose nesimatė nei kiek baimės nors jis ir rėkė. -Rinkosi nauja gauja?-pažvelgė į ją dar piktokai. -Taip reikėjo,bet palikai,kaip kokį padugnę ir dingai.-supykęs kažką sviedė per jos kaklą. -Elija?-susidomėjęs pakartojo. -Žinok aš tau atleidžiu.-atsistojęs priėjo prie jos. Šiektiek atsidusęs pažvelgė į ją ir tarė. -Kodėl neatėjau,žinok norėjau eiti,tačiau net nereikėjo eiti,nes tu atėjei.-netrukus ją karštai pabučiavo. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Tr. 09 30, 2009 9:03 pm | |
| *Emily pakėlė antakį* -Atleisk jei tu taip pasijutai, bet aš tavęs niekuomet nelaikiau padugne ir panašiai. *pasuko galvą į tą pusę kur kažkas praskrido pro ją ir vėl atsisuko į Henry* -Smurtas šeimoje? *nusišypso ir linkteli galva* -Taip. Elija jaudinosi kur aš tave padėjau. Žinoma paskui buvo mintis vykti pas tave ir parsivešti į Forksą, bet galvojau, kad tu tikriausiai jau išvykęs. *kai Henry ją pabučiavo, Emily atsakė tuo pačiu ir švelniai perbraukė pirštais per jo plaukus* | |
|
| |
Henry Fitzroy Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Pen. 10 02, 2009 11:22 am | |
| -Nieko tokio mano meile,žinau,kad manes niekada nelaikei.-šyptelėjo ir priglaudė ją prie saves. Pažvelgė į kažką praskrendant. -Galima ir taip pasakyti,kad kažkas bando mus nudėti.-žiūri į ją idėmiai. -Elija?Dėl manęs jaudinosi?-pats netikėdamas ką ji sako pažvelgė į ją su šypsena. -Ir gerai padarei,kad nesirįžai skristi atgal nes būtum manes neberadusi.-šyptelėjo ir kažkas švystelėjo į sieną. -Aš taves labai pasiilgau mažute-palietė jos kaklą ir plaukus. Suglumęs netrukus prakalbo. -Bet gal geriau dingstam iš čia?-šyptelėjo. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Št. 10 03, 2009 3:13 pm | |
| -Tik ne į pušų pavesį. *Sukikeno prisiminusi, kas ten dedasi. Išsivadavusi iš jo glėbio, priėjo prie lango ir tvirtai uždarė jį* -Tikriausiai ten tik vaikai. *užtraukė užuolaidas ir atsisuko į Henry. Priėjusi apkabino jį* -Aš tavęs irgi labai pasiilgau. *pakėlusi galvą greitai pabučiavo jį ir šyptelėjo* -Tai kur nori eiti? | |
|
| |
Henry Fitzroy Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Št. 10 03, 2009 3:48 pm | |
| -Kodėl ne į pušų pavėsį?-pažvelgė į ją ir šyptelėjo. Pažvelgęs į ją atsiduso kai ši nuėjo uždaryti lango prakalbo. -O tu pati norėtum vaikų?-pasižiurėjo į ją labai rimtai. -Aš galvojau,kad mane palikai visam laikui.-ėmė ją pabučiuoti kai ši vėl priartėjo. -Na jei nori galim ir čia pabūti-nenustojo jos bučiuoti.
| |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Št. 10 03, 2009 6:07 pm | |
| -Nes... nes... *nežinodama kaip geriau pasakyti ji pakeitė taktiką* -O kodėl ten? *pakėlė antakį ir išgirdusi klausimą apie vaikus kiek nusipurtė* -Koks skirtumas norėčiau ar ne. Vis tiek jų turėti niekada negalėsiu. *nuleido akis bet greitai nusišypsojo* -Nežinau ar įstengčiau tave palikti. | |
|
| |
Henry Fitzroy Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Antr. 10 06, 2009 6:28 pm | |
| -Nes,nes kas?-nusijuokia ir pavelgia į jos akis. -Ir būtinai reikėjo temą pakeisti?-pradeda juoktis. -Na norėčiau pamatyti Elija ir kitus.Aišku jei kaip tu sakai Elija dėl mane jaudinos.-nustato susimasčiusią fizionomiją. -O gal galėsi turėt vaikų?-pasižiūri į ją. -Nes prie manes prisirišai ir nenori manes palikti.-pabučiuoja ją aistringu ir ilgu bučiniu. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Sk. 10 11, 2009 10:49 pm | |
| -Nes aš noriu būti čia. *greitai pasako, tikindama save, kad tai ne melagystė, o tik išsisukinėjimas* -Bet čia man patinka. O Elija. Na ji tikrai klausinėjo apie tave. *šypteli ir susimasto apie vaikus. Nežymiai papurto galvą ir nusišypso išgirdusi Henry žodžius* -Iš kur taip viską žinai? *greitai paklausė ir priglaudusi savo delnus prie jo krutinės pabučiavo jį taip pat, bet po kelių sekundžių atsitraukė ir vėl atsisėdo ant lovos* -Gal nori pamedžioti? | |
|
| |
Henry Fitzroy Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Št. 10 24, 2009 4:46 pm | |
| -Na jeigu mano princesė nori būti čia tai būnam.-nusijuokęs ištarė ir pažvelgė į jos akis. -Na nežinojau,kad Elija pagaliau pradėjo manim domėtis,gal ji pamiršo praeitį?-pasižiūrėjo į Emily ir karštai pabučiavo. Susimastė po jos žodžių ir prisiminė. -Na esu girdėjęs,kad vaikų imanoma susilaukti ir vampyrėm.-nusijuokia. -Tačiau nežinau ar tu esi tokia kaip kitos vampyrės.Reikia isitikinti.-nusijuokęs pasižiūrėjo į jos krutinę ir šyptelėjo. -Gal norėtum su manim praleisti dar kartą naktį tik aš ir tu?-pasakė tyliai priartėjęs prie jos ausies ir pabučiavęs ją. -Medžioti nelabai norėčiau,bet būtų gerai ko nors užkrimsti pagardinimui.-nusijuokė ir šyptelėjo. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Pir. 10 26, 2009 10:00 pm | |
| -Juk kada nors Elija turi nurimti. Šyptelėjo. -O kodėl tu nori vaikų? Šiek tiek pakreipė galvą ir įdemiai žiūrėjo į Henry. -Jei būčiau galėjusi tikriausiai jau būčiau pastojusi. Garsiai pagalvojo ir pastebėjusi jo žvilgsnį nusišypsojo. -Žinoma. Kodėl gi ne. O ką veiksim? Nekaltai paklausė sukikendama. -Aš irgi šiaip nealkana, bet noriu pamatyti kaip tu tai darai. Hipnotizuoji. Atmetė plaukus atgal ir šyptelėjo. | |
|
| |
Henry Fitzroy Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Antr. 10 27, 2009 10:20 am | |
| -Taip ir ta diena jau atėjo ir ji nusiramino.-nusišypsojęs palietės jos plaukus. Netrukus atsiduso ir susimastęs tarė: -Noriu,kad kas nors Fitzroy giminę pratestų,-pasižiūrėjo į ją ir šyptelėjęs pabučiavo jos lūpytes. Pažiurėjo į ją įdėmiai ir atsidusęs toliau prakalbo. -Tai darom išvadas,o tu nori dabar pastoti,-vėl pabučiavo jos lūpas ir šyptelėjęs palietė jos pilvuką. -Na nežinau ką veiksim,-pradėjo ją aistringai bučiuoti. -Nori,kad aš savo galiomis maistą užhipnotizuočiau?Ar ant taves tai pabandyčiau? pasižiūrėjo į ją labai rimtu žvilgsniu. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Antr. 10 27, 2009 12:02 pm | |
| Emily kelias akimirkas susimatė. Jai buvo liūdna, kad ji negali duoti tai ko jis nori. -Na, jei nori pratęsti savo giminę, bet kada gali susirasti tokią kuri tau galės padovanoti vaiką. Nors to nenorėjo, nuskambėjo tai piktai. Ji užsimerkė ir daugiau nieko nesakė. | |
|
| |
Henry Fitzroy Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Tr. 10 28, 2009 9:28 pm | |
| Susimastęs atsiduso ir pasigirdo ilga tyla kol galiausiai prakalbo: -Emily o jeigu mes nors pabandytume,gal kas nors išeitų?-susimasto. -Ir tu taptum nėščia,nors ir tai būtų sunku tai padaryti,tačiau pabandom nors.-pažvelgė į ją ir nusišypsojęs ją pabučiavo. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Kv. 10 29, 2009 6:14 pm | |
| Emily kad ir kaip norėjo pykti, neįstengė. -Gal eime į pušų pavėsį. Greitai atsistojo, bandydama keisti tema, kol nepasisiūlė jam surasti moters, žmogaus kuri jam galės pagimdyti vaiką. -Gal sutiksim Elija arba Sereną. Čiupo į glėbį savo atsineštas knygas ir plačiai nusišypsojo. | |
|
| |
Henry Fitzroy Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Pen. 10 30, 2009 10:06 am | |
| Atsiduso ir netrukus atsistojo ir tarė. -Gerai galime eiti į pušų pavėsį.-nusišypso. Pažvelgė į jos akis,kurios nieko gero nežadėjo,jose matėsi šiektiek laimės. -Gal ir sutiksim gal ir ne.-šyptelėjo ir pažvelgė į ją. -Leisk aš panešiu knygas-šypteli ir žiūri į ją. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Pen. 10 30, 2009 12:53 pm | |
| -Turėtumem ką nors sutikti. Nevisai užtikrintai pasakė. -O ne. Ačiū, bet nereikia. Jos nėra sunkios. Nusišypsojo ir priėjusi prie jo greitai pakštelėjo į lupas. -Tu galėsi vairuoti. Šyptelėjo. | |
|
| |
Henry Fitzroy Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys Pen. 10 30, 2009 11:10 pm | |
| -Manau,kad sutiksim Elija,-nusijuokia. -Ir gal netrukus ją pamatysim,-šyptelėjęs pažvelgė į ją. -Na kaip nori,-nusišypsojęs atsakė į bučinį. -Tai eime,netrukus abu išėjo. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: 315 kambarys | |
| |
|
| |
| 315 kambarys | |
|