| Aro ir Sulpicios Kambarys | |
|
+4-Athenodora Aro Sulpicia Serena 8 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Serena bittersweet
Pranešimų skaičius : 3941 Age : 32 Registration date : 2009-02-13
| Temos pavadinimas: Aro ir Sulpicios Kambarys Sk. 03 22, 2009 7:06 pm | |
|
Paskutinį kartą redagavo Serena, Kv. 06 04, 2009 4:26 pm. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Sulpicia Volturis
Pranešimų skaičius : 1420 Registration date : 2009-02-14
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Sk. 03 29, 2009 6:38 pm | |
| *Atėjusi pribėga prie spintos ir mėto drabužius ant žemės* | |
|
| |
Aro Volturis
Pranešimų skaičius : 4796 Age : 2023 Registration date : 2009-01-26
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Sk. 03 29, 2009 6:42 pm | |
| Ieina "Ka tu cia darai?!" Surekia | |
|
| |
Serena bittersweet
Pranešimų skaičius : 3941 Age : 32 Registration date : 2009-02-13
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Sk. 03 29, 2009 6:44 pm | |
| *Nustoja sekti Aro, ir nubėga* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Sk. 03 29, 2009 6:45 pm | |
| *Neatsako ir toliau mėto drabužius,staiga sustoja ir nuleidžia rankas* "Va kur tu" *Patrina rankomis ir išsitraukia "striptizo šokėjos aprangą",Atsidūsta ir žiūri į ją* | |
|
| |
Aro Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Sk. 03 29, 2009 6:49 pm | |
| Aro nusivyles pasiziuri i apranga ir paskui sumurma "Susirinkimas. Dabar" Nuleides akis iseina is kambario | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Sk. 03 29, 2009 6:50 pm | |
| *Papučia lūpas ir kartu su savo "Striper apranga" nueina į susirinkimų salę* | |
|
| |
Aro Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Sk. 03 29, 2009 7:58 pm | |
| Issitraukia lagamina, susideda drabuzius, vizitines, masinu raktelius ir dokumentus. Issoka pro langa. | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Sk. 03 29, 2009 8:01 pm | |
| *Atėjusi pasižiūrėjo į išverstus drabužius ir nuėjo į dušą* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Sk. 03 29, 2009 8:24 pm | |
| *Nusipraususi išsidžiovina plaukus juos susišukuoja.Nueina prie spintos ir išsirenka raudoną trumpą suknelę,juodus aukštakulnius ir juodą paltą,apsirengia ir pasiėmusi nuo saulės akinius išbėga iš namų* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Pir. 04 06, 2009 1:24 pm | |
| *Atėjusi trenkia duris ir pribėgusi prie lovos numėto pagalves ir visas antklodes pasilieka tik vieną pagalvę ant kurios atsigula ir sukandusi dantis tyliai kūkčioja* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
Pranešimų skaičius : 719 Registration date : 2009-03-23
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Pir. 04 06, 2009 5:52 pm | |
| *Ieina* "Sulpicia..." *Tyliai pasako. Uzdariusi kambarioduris, prieina prie Sulpiciosir priseda salia* "Atleisk... Nedera mums aukoti savo geru santykiu, del kazkokio tai vyro" *Nusisypso* "As nenoriu del tokio kaip jis, susipykti su savo mylimiausia pussesere" *Paziuri jai i akis draugiskai sypsodamasi* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Pir. 04 06, 2009 7:15 pm | |
| *Prisimerkia ir prikandusi lūpą galvoja ką atsakyti,nemalonią tyla nutraukdama Sulpicia tyliai,vis dar gulėdama ant pagalvės,sušnabžda* Tai tu man atleisk" *Atsisėda ir tvirtai apkabina Athenodorą* "Aro mane paliko vieną,net į akis nepasakė,kad kažkur išvažiuoja,o padavė kažokį laišką,kuriame aiškinak,kad jam rūpiu aš ir visi Volturiai." *Atsitraukia nuo Athenodoros* "Melagis ir idiotas jis,važiavau į Azija,kad jo atsiprašyčiau,o jis tik apsimetė durneliu ir visokias nesamones darė" *Pasitvarko susišiaušusius plaukus* "Kajus yra geras vyras,bet nenorėčiau daugiau su juo ko nors daryti.Aš myliu Aro,svarbu jam tai ar ne,bet vistiek myliu.Bučinys turėjo man padėti pamiršti Aro,bet neina" *Liūdnai taria ir nueleidžia galvą* "Niekam nelinkiu tokio gyvenimo kokį dabar gyvenu" | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Pir. 04 06, 2009 7:51 pm | |
| "Aro be Volteros kaip as be naujos sukneles" *Bando pralinksminti Sulpicia* "Taip ar taip, as skiriuosi su Kajumi...Jis bande mane isprievartauti..." *Prisiminusi nusisypso* "Taciau svarbiausia, kad viskas iseis i gera. Beje, neliudek, tu ne viena, mes visi su tavimi" *Pamirksi akutemis* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Pir. 04 06, 2009 8:10 pm | |
| *Truputį šypteli,bet liūdesys vis dar nedingsta nuo jos akių* "Išprievartauti?negaliu patikėti,kad Kajus taip galėtų,jis atrodo nepavojingas" *Sutrikusi ir pasišlykštėjusi purto galvą* "Bet to nepadarė?tiesa?" *Padeda rankas Dorai ant pečių ir pažiūri į akis* "Ar dar kaip nors tave sužeidė?" *Apžiūrinėja Athenodora* "O kai išsiskirsi kas tada?Kajus vis tiek bus čia ir nemanau,kad jis tave paleis taip lengvai.jis mane tikino ,kad be tavęs gyventi negali" *Patraukia rankas nuo Doros* "Man nereikia visų man reikia Aro,gal man reikėtų palikti Volterą?Ką aš čia veiksiu?" *Nuleidžia akis* "Aro nėra,gal jis net nebegįš,o jeigu ir grįš tai vistiek aš jam tiek ir terūpiu" | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Antr. 04 07, 2009 8:30 pm | |
| "Kajus manes nemyli, o jei ir myli, man nebeidomu. Neketinu gadinti savo gyvenimo, kuris ir taip tesis amzinybe" *Apsizva;go aplinkui* "Aro grys, as zinau, jis nepaliks taves vienos" *Nusisypso, pradeda pirstu zaisti su karoliais* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Antr. 04 07, 2009 11:25 pm | |
| *Liūdnai palinksi galva* "Nežinau kas Kajui per hormonų audros užėjo" *Prikanda lūpa ir pažiūri į Athenodoros karolius* "Nors tas visas išprievartavimo scenarijus visai karštas" *Pagalvoja* "Bet pati pagalvok jis pusnuogis ant taves visas toks susijaudinęs ir įsiutęs,plėšia nuo tavęs drabužius ir...ir..." *Nusipurto,nes užsigalvojo* "O dėl Aro,nors jis ir grįš,bet vėl bus tas pats:pykčiai,dramos.Man jau atsibodo jo atsiprašinėti ir visaip kitaip save žemint." *Pasiima pagalvę ir pasideda ją ant kojų* "Pamatysi jis vėl grįš įsiutęs ir susinervinęs ir su Kajum išlėks į striptizo klubą." *Trenkia kumščiu į pagalvę* "Tu jau tiek daug laiko praleidai su Kajum ar tikrai taip lengvai gali jį pamiršti?Ir jeigu su Kajum nebesusitaikysi kas tada?susirasi kitą?" | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Tr. 04 08, 2009 9:28 am | |
| "O man mano vyro virpantis kunelis ant manes visai neseksualu" *Nusijuokia, veliau nusipurto nuo tokios minties* "Del Aro, tai,as manau, kad jis grys pasikeites. Gal jis ir isejo, kad galetu viska suvokti ir suprasti..." *Liudnai sypteli* "Juk ir Aro taves daug kartu atsiprasinejo" *Prisimena ji, veliau atsako i klausima* "Mano vyras toks, kurio negalima pamirsti... Jei jis nepasirasys dokumentu, as negalesiu skirtis. O jei pasirasys dokumentus, tai mane uzmus. Kam as Volturiams reikalinga, be galiu ir be vyro? Bus man kaip Marko zmonai, uoj bus, pamatysi" *Sunkiai atsidusta* "Bet as jau nebemyliu Kajaus... Turetu ivykti stebuklas, kad i ji nors karta paziureciau be paniekos veide" *Uzmerkia akis ir bando tvardytis* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Tr. 04 08, 2009 7:58 pm | |
| "Na jau negalėjo būti taip blogai,Kajus visai nieko" *Žiūrėdama į lubas šypsosi,bet prisiminusi,kad Kajus yra Athenodoros vyras surimtėja* "Jeigu Aro grįš pasikeitęs,tai tik į bloga,jau buvo taip prieš tai" *Atsidususi atsikelia ir nužingsniuoja link spintos,pasiraususi kelias minutes Sulpicia iš jos išsitraukia baltus Aro marškinius ir apsigaubusi juos per pečius nueina atsisėsti ant lovos.Atsisėdusi ji prikiša savo veidą prie marškinių įkvepia jų kvapo* "O apie ką jam reikia galvoti?Ar tebebūti Volturiu vadu?ar toliau būti su manim?" *Pauosčiusi Aro marškinius nuleidusi akis taria* "Aš jo irgi daug kartų atsiprašinėjau" *Pakelia akis ir pasižiūri į savo nagus* "Jis tavęs irgi nepamirš,jeigu tu su juo išsiskirsi galėsi būti laisva,galėsi elgtis kaip nori:pasilikti Volturiuose arba tiesiog išeiti ir pradėti naują gyvenimą.Su Didyme buvo viskas kitaip" *Nuliūsta prisiminusi Didymę* "Ji norėjo išeiti iš Volturiu,o Aro nenorėjo prarasti Marko....tai..." *Atsidūsta* "Tu tikrai nemirsi,Kajus tavęs tikrai nepalies jis per daug tave myli,nors ir jį paliksi jis vistiek apie tave galvos.Tu reikalinga kaip vampyrė juk vistiek esi stipri." *Pradeda kramtyti nagus* "Užtat Aro man taip grasino,kad aš jam tapsiu nebereikalinga ir.." *Nykščiu perbraukė tarsi pjautų per kaklą* "Netikiu vistiek ką nors gero jam jauti ar ne?" | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Tr. 04 08, 2009 9:25 pm | |
| "Aciu labai, Sulpicia" *Linkteli jai* "Viso gero" *Atsistojusi iseina ir kambario* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Tr. 04 08, 2009 9:34 pm | |
| *Linkteli Athenodorai atsigula ir pasidėjusi pagalvę sau po galva užsimerkia ir mąsto apie Kaju ir pastaruosius įvykius su Aro* | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
Pranešimų skaičius : 433 Age : 33 Registration date : 2009-03-19
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Kv. 04 09, 2009 12:50 am | |
| *Ateina prie durų ir į jas pabeldžia* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Kv. 04 09, 2009 12:53 am | |
| *Dar kartelį pasitaiso Aro marškinius ir įkvėpus jų kvapo pasisuka durų pusėn* "Aro?" | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
Pranešimų skaičius : 433 Age : 33 Registration date : 2009-03-19
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Kv. 04 09, 2009 12:57 am | |
| -Ne ne Aro o Kajus. *Praveria duris ir šypteli* -Galiu užeiti? | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys Kv. 04 09, 2009 1:01 am | |
| *Abėjingai pasižiūri ir atsisėdusi pasitvarko plaukus* "Vistiek jau užėjai" | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Aro ir Sulpicios Kambarys | |
| |
|
| |
| Aro ir Sulpicios Kambarys | |
|