| Aro Darbo Kambarys | |
|
+6lili Alec Sulpicia -Caius Volturi Aro Serena 10 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Aro Volturis
Pranešimų skaičius : 4796 Age : 2023 Registration date : 2009-01-26
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Pir. 09 21, 2009 9:17 pm | |
| *Aro pasikaso pakausi. Ji ir vel laimejo pries ji. Jau 1000000:0 jos naudai. Aro suklyke* Shhhh. Gerai jau, gerai... *Aro susikuprina* Visada viskas baigiasi butent taip... Visada tu laimi..... *Aro atsikoseja* As nenoriu, tiksliau draudziu, kad Markas vestu ta pavainike Irina, nes mano sesuo... gyva. As negalejau kelti rankos pries seseri, pries bet ka tik ne pries ja. As pazadejau tevui kadais ja rupintis, o musu su Kajum pasitarimas ja atitolinti nuo Marko galiojo tik susirinkimu saleje. Isejes nuejau i kiema, ji sedejo tarp roziu, kaip visada jas laiste ir rupinos. Kai jai pasakiau, kad ji turi isnykti is cia. Nebegrysti. Faktiskai - mirti,tiek Volturiams, tiek Markui tiek man. Ji manes paklause, nes pagrasinau kad uzmusiu Marka, o tada jai juk nebeliks del ko gyventi... Ji mus paliko. Visiems jums melavau, taciau dabar kai Markas nori vesti, nebuna nei sekundes kai negalvociau apie sesery ir jos akis, kai pasakiau jai kad ji nebegales matyti Marko... *Aro susiguzia jausdamasis klaikiai...* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
Pranešimų skaičius : 1420 Registration date : 2009-02-14
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Pir. 09 21, 2009 9:25 pm | |
| *Sulpicia atsitraukė nuo Aro ėjo tolyn nuo jo kol atsitrenkė į sieną* "O MY GOD!!!!" *Suklykė* "Kodėl tu man anksčiau nesakei?" *Sulpicia Atsiduso* "Bent jau gerai,kad ji gyva" *Prieina prie Aro ir paglosto jo veidą* "Žinojau,kad tu nenužudytum savo sesės" *Nusišypso* "O kur ji yra? kada ji grįš čia? Markui tai nepatiks" | |
|
| |
Aro Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Pir. 09 21, 2009 9:31 pm | |
| *Aro keistai nuzvelge zmona* Emmm, jei atvirai tai tavo klausimai ir zodziai manes neguodzia visai... Beje, manau kad ji bus mirusi. Logiskai pagalvok. Jei tau Markas lieptu dinkti is cia ir vaidinti mirusiai, tu nesizudytum del manes? Zinau, kad taip padarytum *Aro pazvelge i Sully akis* Bent jau apsimeskime, kad nusizudytum is meiles, tariamos, man. Tai turbut ir ji jau sesios pedos po zeme *Guzteli peciais* Nors viliuosi, kad ji ne ant tiek kvaila, kokia butum tu, jei tave atskirtu nuo manes *Vel paziuri i Sully* Tariamai, jei mane myletum *Papurto galva* Na,jau zinai viska is manes, as tau nebeidomus, tad neapsimetinek gerute zmonele. Ee, be to niekam to nesakyk! | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Pir. 09 21, 2009 9:44 pm | |
| "Na dėl nusižudymo nežinau,bet tikrai labai ilgai kankinčiausi,o ji manau tikrai ne mirus" *Prikanda lūpą* "Aro tu man tikrai brangus gal to neparodau,bet tikrai taip yra jei elgtumeis su manim švelniau ir aš pabandyčiau tau būti geresnė" *Atsitūpia ir padeda savo galva jam ant kelių* "Tu man niekada nebūsi neįdomus Aroliuk tu mano vyras" *Nusišypso* "Tu visada gali manim pasitikėti.Aš to niekam nesakysiu" | |
|
| |
Aro Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Pir. 09 21, 2009 9:55 pm | |
| *Aro pasilenkia arciau jos ir letai perbraukia savo lupomis per jos. Sypteli kreiva sypsenele, patenkintas savimi ir atsitraukia, nenoredamas testi bucinio* Aciu *Meiliai nusisypso* As stengiuosi, stengiuosi tapti geru vyru, patikek... *Pirstu zaidzia su jos plauku sruoga, veliau pasikaso pakausi* Manai, verta leisti MArkui teketi ir galutinai pamirsti mano seseri? *Aro paziuri i laikrodi* Man reikia pasikalbeti su Brangiaja *Aro atsistoja iseina* Tuoj grysiu | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 2:44 pm | |
| *Sulpicia šyptelėjo ir linktelėjo taip atsakydama į Aro klausimą.Išėjus jam ji atsikėlė ir priėjusi prie knygų spintos perbraukė pirštu per knygas ir pasiėmė ploną knygą juodu viršeliu ir nuėjo ir atsisėdo į Aro kėdę ir pradėjo skaityti* | |
|
| |
Aro Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 2:54 pm | |
| *Aro gryzta kiek pralinksmejes, nes pamate senai matyta Jane. Pripuoles prie Sully ateme is jos knyga ir pabuciavo i lupas. Su begaline meile. Tada atitrauke lupas, syptelejo, ir atidave jai knyga i rankas. Tada laikydamas ta pacia selmiska sypsenele savo veide jis atsigule ant sofos ir letai maste apie viska, kas dedas* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 3:54 pm | |
| *Sulpicia plačiai nusišypsojo ir vartydama knygos puslapius bandė surasti kur ji skaitė kai Aro pribėgęs atėmė knygą* "Ko toks laimingas?" *Sulpicia užlenkė knygos kampą ir padėjusi ją ant stalo nuėjo ir atsisėdo šalia Aro* | |
|
| |
Aro Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 4:33 pm | |
| *Aro ropoja sofa ir pasiekia Sully kojas. Padeda ant ju galva ir rankomis mosikuoja vaizduodamas tai, ka mate* Ji tokia miela, grazi... *Paskui dar labiau issisiepia* O jis toks rimtas ir suauges... *Aro zvilgsnis begioja po kambario sienas ir galiausiai pasiekia Sulpicios akis* Jane ir Alec, musu dukra ir sunus... Kalbejau su jais, pakvieciau pas mus veliau uzsukti. Nes supratau,kad mes vis dar seima. Ir kad myliu jus *Aro pasimatuoja ar neturi temperaturos* Na supranti,o dar reikia man Janes galiu ir Alecui pranesti tai,ka tau sakiau. Bet noriu, kad tai zinotu tik Alec ir tu. Ir seip... Manau,kad po Serenos ir Lili isejimo Volteroje viskas gryzta i savasias vietas *Nusisypso* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 6:47 pm | |
| *Sulpicia pradeda glostyti Aro galvą* "Taip taip jie tikrai ypatingi nemanau,kad kas nors turi tokius vaikus" *Atsidūsta* "Jane jau grįžo? norėčiau ją pamatyti,ji beveik visada nebūna namie" *Glostydama Aro galvą paima vieną Aro plaukų sruogą* "Ar tu tikrai nori,kad ir Alec žinotų? na jis dar vaikas manau kad apsidžiaugs bet ar ne per didelis šokas?ir Aro tavo plaukis lūžinėja" | |
|
| |
Aro Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 7:08 pm | |
| *Aro trinkteli Sully per nagus* Negadink mano plauku,tavuju tai neraunu. Jau ir taip plikti pradedu *Paskui atlyzta ir keicia tema* Zinai *Isitaiso ant Sulpicios keliu* Gaila, kad juos pavertem vampyrais anksciau laiko... Kvaili miestieciai juos butu sudegine. Kazi kur dabar ju surogatine motina?? *Paskui gryzta prie klausimo* Patikek, jie greit bus cia. O Alec privalu viska zinoti. As jam prisiekiau, kad po manes - tik jis gales valdyti Voltera *Nusisypso* Alec apsidziaugs bet ir supras mane, jis zino kad turiu ir labai geru sprendimu kiekvienai situacijai, ir nekokiu... *Atsidusta* Vis del to, juk jie musu vaikai... *Paskui meiliai sypteli Sulpiciai* | |
|
| |
Markas Volturis
Pranešimų skaičius : 2563 Age : 34 Location : Italija,Voltera Registration date : 2009-01-19
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 7:11 pm | |
| *Ateina prie kabineto atvirų durų ir patuksena i staktą* -Galime? | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 7:25 pm | |
| *Sulpicia kilsteli pečius* "Net nentuokiu kur ji galėtų būti" *Atsidūsta* "Manau Alec to nusipelnė juk jis visada idealiai vykdė tavo įsakymus" *Pažiūri durų pusėn* "Taip Markai užeik" | |
|
| |
Markas Volturis
Pranešimų skaičius : 2563 Age : 34 Location : Italija,Voltera Registration date : 2009-01-19
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 7:27 pm | |
| *Ateina kartu su Didyme* -Jinai norėjo vėl pamatyti kitus. *Šypteli ir atsisuko i Didyme* | |
|
| |
Didyme
Pranešimų skaičius : 82 Age : 1024 Location : Volterra Registration date : 2009-09-21
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 7:27 pm | |
| Sully! *Nubėga ir ją apsikabina* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 7:29 pm | |
| *Sulpicia pašoka ir taip numeta Aro* "Oj atsiprašau Aro" *Perlipa per jį ir priėjusi prie Didymės pradeda ją apžiūrinėti* "Čia tu tikrai tu...tau reikia nusiprausti" *Sulpicia šypteli ir pakabiną ją* "Labai tavęs pasiilgau Aro man viską papasakojo džiaugiuos,kad tu vėl su mumis" | |
|
| |
Markas Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 7:31 pm | |
| *Atsirėmė i sieną ir stebėjo susitikimą* | |
|
| |
Didyme
Pranešimų skaičius : 82 Age : 1024 Location : Volterra Registration date : 2009-09-21
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 7:32 pm | |
| Aš irgi džiaugiuosi kad esu su jumis *Šypteli* Žinau... Tikrai reikėtų ir apsipirkti ir nusiprausti. * Nusijuokia* Kaip laikais? Gražiai atrodai *Apžiūri Sully* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 7:36 pm | |
| *Pasižiūri į savo suknelę* "na paprastai apsirengus aš" *Nusišypso* "O tu irgi neblogai nors drabužiai jau nebemadingi" *Paskutinius žodžius sumurma* "Naa sekasi kaip visada gerai..tik nuobodu visa laiką būti pilį" *Atsidūsta* "O kaip tau sekės? kur tiek laiko buvai?" | |
|
| |
Didyme
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 7:42 pm | |
| Awk, kodėl neišeini iš pilies dažniau? Amm... Aš tai labai liūdnai ir nuobodžiai leidau laiką Romoje,bet kai nebegalėjau to pakęsti nusprendžiau pabandyti grįžti čia. Viskas labai pasikeitė. Markas aprodinėja man pilį. *Šiltai žvilgteli į Marką* Man per visą tą laiką ne mada galvoje buvo *Nusuka galvą* Bet kai tik įsikursiu tikiuosi man dėl to padėsi, kiek žinau visada turėjai puikų skonį mados reikaluose. * Šypteli pakėlusi galvą * | |
|
| |
Markas Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 8:44 pm | |
| *Nenuleidžia akių nuo Didymes.Atsisėda i krėslą* | |
|
| |
Didyme
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 8:50 pm | |
| *Nusišypsojusi nueina, atsisėda Markui ant kelių ir jį apsikabinusi laukia Sullės atsakymo* | |
|
| |
Markas Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 8:50 pm | |
| *Apkabiną ją per liemeni ir žiūri i ją* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 9:24 pm | |
| "Na nelabai leidžiama" *Pasižiūri į Aro* "Be to Volteroj nėra ką veikt" *Atsidūsta* "Na taip čia buvo vienas toks nugriovęs pilį,bet viskas atsistatė" *Prikanda lūpą* "hmmm..naa gal nežinau manau Athenodora labiau nusimano ji išprotėjusi dėl drabužių" *Nusijuokia* "Bet žinoma jei reikės tai padėsiu būtinai juk esi mano svainė ir gera draugė" | |
|
| |
Aro Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys Antr. 09 22, 2009 9:34 pm | |
| *Aro atsikelia tyleiai besikeikdamas* Oh my God *Pamates Didyme vel krenta ant zemes ir lyg per kara uzsidengia galva rankomis* Sully!!! Sulpicia, nepatikesi!!! *Pasigirsta keistas garsas is po Aro sunertu ranku* Zinok, katik savo seseri maciau!!! *Aro uzsirobscia ant sofos* Man pasirode, kad maciau Didyme *Spokso i Sulpicia* | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Aro Darbo Kambarys | |
| |
|
| |
| Aro Darbo Kambarys | |
|