*Plačiai nusišypso* O man dar geriau, dabar žinau kad turiu prasmę gyventi * Žvilgteli į jį ir apsikabinusi jį vėl pabučiuoja* Kalbėjau su Aro, jis sakė kad tu ketinai vesti kitą... *Liūdnu balsu ištaria* Tu manęs nepaliksi?
Markas Volturis
Pranešimų skaičius : 2563 Age : 34 Location : Italija,Voltera Registration date : 2009-01-19
/Tikrai nepaliksiu. *Pabučiuoja i žanduką* /Juk tu mano gyvenimo meilė. /Po daug metų vėl bandžiau rasti kad būtu šalia. *Žiūrėjo i jos akis* /Bet db esi tu.
Didyme
Pranešimų skaičius : 82 Age : 1024 Location : Volterra Registration date : 2009-09-21
*Šypteli* Aš tiesiog bijau ir vėl tave prarasti. *Atsako tyliu,švelniu balsu* Gal gali man čia viską aprodyti? Labai vargau kol tave susiradau *Nusijuokia* Taip pat labai noriu pasimatyti su kitais Volturiais.
Markas Volturis
Pranešimų skaičius : 2563 Age : 34 Location : Italija,Voltera Registration date : 2009-01-19
Ir pavargus ir išalkus ir išsekus ir . *Užtilo* Visą kelią nuo Romos iki čia bėgau. * Pašiurpsta* Man nesvarbu, nuo ko tau patogiau-tas ir man tiks * Stebi jį besišypsanti*
Markas Volturis