| Victorios kambarys. | |
|
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Victoria Vampyras
Pranešimų skaičius : 4168 Location : Gaspio lova Registration date : 2009-01-03
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Sk. 05 03, 2009 11:09 pm | |
| *Įėjusi atsisėda ant sofos ir įsiklauso į muziką už sienos* Pastaruoju metu taip*atsisuka į jį* Manau,kad dėl to kaltas tas Jozefas... | |
|
| |
Alec Volturis
Pranešimų skaičius : 2906 Age : 27 Location : Voltera Registration date : 2009-01-22
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 10:37 am | |
| *atsiseda salia jos* -tikriausiai as jo nepazystu.. *Alec giliai ikvepia,pasijautes laimingas pagaliau likes vienas su Victoria,prigraudes skruosta prie jos peties uzsimerke.sypsojosi* | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 10:55 am | |
| Jis vienas iš Carlisle vaikų...*nuobodžiaudama ištaria ir atsisukusi į jį nusišypso* Tikiuosi,kad jai greit palengvės ir mes galėsime grįžti namo*tvirtai pasako,Vic vis dar jaučiasi kalta,kad atsivežė Alec čia* | |
|
| |
Alec Volturis
Pranešimų skaičius : 2906 Age : 27 Location : Voltera Registration date : 2009-01-22
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 12:13 pm | |
| *sumishes pakelia akis I Vic* -maniau nori cia likti ilgam.. *kelis kartus sumirksejo,nieko nesuprasdamas* | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 12:51 pm | |
| Žinoma,aš norėčiau čia likti gyventi*gūžteli pečiais* Aš labai myliu Paryžių,man čia gera*paima jį už rankos ir ją spusteli* Bet tau čia nepatinka,todėl noriu greičiau grįžti į Forksą. | |
|
| |
Alec Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 4:50 pm | |
| -galim cia likti... *kiek patylejes tese* -gyventi.. *paleides jos ranka pakele prie veido. svelniai perbraukes sueme uz skamro ir pritrauke arciau* -zinau,kad nori. *pasake prie pat jos lupu* | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 5:18 pm | |
| Ne,mes negali čia likti*kurį laikė žiūrėjo į Alec akis,o tada prisimerkė* Nes dabar svarbu ne tai ko noriu aš,o tai kas priimtina mums abiems*Vic šiek tiek pasilenkė ir atsargiai lūpomis prisilietė prie jo* Todėl baigiam šią temą*atsitraukusi nusišypso* | |
|
| |
Alec Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 6:24 pm | |
| -as noriu,kad tau butu gerai *vos girdimai susnabzdejo jis* -as priprasiu,cia juk tiek daug sauletu dienu,man patinka.. *svarstdamas ar ji prisimena ju pokabi apie saule nusisypsojo jis* -as busiu laimingas betkur,svarbu,kad su tavim.. *Alec atsake i jos bucini,giliai ikvepdamas atsitrauke ir lyztelejo jos apatine lupa* | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 7:21 pm | |
| Man ir yra gerai.Alec,man gera tada,kai gera tau *Aiškiai ir garsiai pasakė* Ir pratintis nereikės.Forkse taip pat būna saulėtų dienų,žinau,kad tau jos patinka *Nusišypso ir priliečia jo skruostą* Beje,ten daug saugiau išeiti į lauką per tokias dienas,negu čia.Tad kaip sakiau baigiam. | |
|
| |
Alec Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 7:27 pm | |
| -mes liekam! *pasake jis kiek garsiau nei iprastai sneka* -zinai,I love You. *prislinkes dar arciau palinko virs jos* -and i wan't You *prislinkes visai arti susnabzdejo i ausi* -right now! *atsitraukes selmiskai syptelejo* | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 7:44 pm | |
| Mes dar nieko nenusprendėm. *Taip pat garsiai pasako ir pasižiūri jam į akis* So take me,i'm yours. *Prisitraukia jį arčiau* Right now. *Norėjo pabučiuoti,bet pradėjo juoktis* Atleisk,pabandom iš naujo *Surimtėja ir apsikabinusi jo kaklą pabučiuoja* | |
|
| |
Alec Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 7:59 pm | |
| *Alec pavarto akis,pasijuto nekaip del jos juoko.* -gal kita karta.. *atsiseda salia.nusuka zvilgsni.atsidusta* | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 8:00 pm | |
| *Paleidžia jį,bet akių nenuleidžia* Kas ne taip? | |
|
| |
Alec Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 9:04 pm | |
| *pasisukes tasigula salia jos ant pilvo* -savo juoku pazeidei mano EGO(( XDD)) *nesmagiai sypteli* | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 9:10 pm | |
| Aš pažeidžiau ką?*Vic vėl norėjo nusijuokti,bet šįkart susilaikė* Mielasis,atleisk,aš tikrai nenorėjau*šiltai nusišypsojo ir pakuteno jo kaklą((murrr))* Pažadu daugiau nesijuokti ir...Tu toks mielas*vis dėlto nusijuokia* | |
|
| |
Alec Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 9:23 pm | |
| *Alec atsidusta ir nuleidzia galva.sypsosi. atsiremia kakta jai i ranka*-negaliu netgi isizeides buti del tokiu tavo zodziu. *brauke nosim jai per ranka*-myliu tave cookie (zn zn,kad neoriginalu ) | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 9:33 pm | |
| Aš taip pat tave myliu,katanėli ((tinka,nes žiūriu tu beviltiškas,mielasis )) *Vic užsikelia kojas ant sofos ir pajudina pirštus* Gal rytoj pasivaikštom po miestą? | |
|
| |
Alec Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 9:39 pm | |
| -jai tai bus tik pasivaiksciojimas o ne apsipirkinejimas *pakeles akis sypteli. pagalvojes apie didziuli surmuly mieste tyliai atsidusta 'tu busi su mylimiausiu sutverimu pasaulyje'-paragina save ir nusisypso placiau* -Erica eis kartu? *pasiteirauja jis.paemes jos ranka prideda delnu sau prie skruosto.* | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 10:05 pm | |
| Žinoma,mes tik pasivaikščiosime.Ketinu būti dažniau nuoga negu apsirengusi,tad skudurų man reikės mažiau. *Nusijuokia ir švelniai spusteli Alec skruostą-jis šaltas ir tvirtas* Nežinau.Nori,kad ji eitų su mumis?*pasižiūri į Alec akis* Na,šiaip ar taip,esu įsitikinusi,kad ji sakys,kad eitume dviese ir panašiai... | |
|
| |
Alec Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 10:10 pm | |
| -man ta mintys patinka *Alec prisimerkia ir pasisukes pabuciuoja jos delna* -nors tai ir nuskambes egoistiskai,noriu eiti tik su tavim *prisimerkes braukia skruostu per jos delna,beveik murkia (xDD)* -bet reiketu pasiimti ir ja,nes vienatve ja blogai veikia.. | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 10:53 pm | |
| Na,taip.Žinojau,kad patiks,todėl ir garsiai ją pasakiau*nusijuokia* Aš irgi norėčiau pabūti tik su tavimi.Be jokių pašalinių trukdžių*įsiklauso į tylų katanėlio Alec murkimą* Šiuo metu ją viskas blogai veikia,nežinau net ką daryti...*atsidūsta* Nenoriu,kad ji liūdėtų. | |
|
| |
Alec Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 11:09 pm | |
| -be jokiu pasaliniu trugdziu *tyliai pakartojo Alec,uzsimerkes uzsisvajojo.pradejo garsiau "murkt"* -gal jai koki vampyra surasti,na kita nei ta Jofisa.. *Alec nebuvo tikras ar pasake varda teisingai,bet jam tai mazai rupejo jis buvo paskendes (erotinese xDD) svajonese* | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Pir. 05 04, 2009 11:39 pm | |
| Jo vardas Jozefas.Atrodo,nors nesvarbu.Nekenčiu jo,juk jis toks...Nekoks*Vic nuramino tik katanėlio murkimas* Ir kokį kitą?Gal Marką?*nusijuokė,ber greit susitvardė* Atleisk,daugiau jokio blogo žodžio apie jį*Vic pažvelgė į užsisvajojusį,o gal ne tik,Alec ir nusišypsojo* | |
|
| |
Alec Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Antr. 05 05, 2009 11:06 am | |
| *isgirdes minima viena is savo seimos nariu Alec atsimerke* -negalima,nekalbek apie mano seimos narius.. *pasake jis kiek rimciau,visdelto nors ir dabar jis ir atrode kaip bejegis katanelis savo Valabėlio rankose jis vis dar buvo Volturis.Volturis kuris privalo ginti savo seimos narius ir ju gera varda* -na Paryziuje manau atsiras koks nors donžuanas *Alec ishsishiepe. vis dar zaizdamas su jos delnu pritrauke prie burnos svelniai perbraues dantimis per kelis pirstus vel pabuciavo jos delna* | |
|
| |
Victoria Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. Antr. 05 05, 2009 6:13 pm | |
| Juk jau atsiprašiau.Nederėjo man taip sakyti,bent jau prie tavęs*prikandusi lūpą kaltai pasižiūrėjo jam į akis* O dabar tu!Jokių donžuanų*nusijuokė* Jei rimtai-tai net nejuokinga,žinai ką Erica sau pasidarytų pabuvusi su tokiais šaunuoliais?*pavartė akis* Ji prarado net sugebėjimą linksmintis*atsisuko į jį,kai Alec pradėjo kandžiotis* Alkanas?
((Valabėlis(mm)) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Victorios kambarys. | |
| |
|
| |
| Victorios kambarys. | |
|