| Mazas miskelis | |
|
+33Yiruma Merė Serena -Rey Josette le Boursier Railano Miler Zaria Alyson Aurora Aro Erica Victoria Kite Tragedy Markas Charlotte Grace -Amber Maura Fog Alec lili Natalie -Bella Rozmarie de Hong -Edward Reja Gabriella Sara Fuleks Emily Charlie Celesty ----Jane Eva Tragedy Alice Jasper Lamb_Lion 37 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Lamb_Lion Miręs
Pranešimų skaičius : 555 Age : 29 Registration date : 2009-01-16
| Temos pavadinimas: Mazas miskelis Pen. 01 16, 2009 9:30 pm | |
| *Emilie letai eina misko taku ir varto nusipirkta knyga* | |
|
| |
Jasper Suck it! Suck it hard!
Pranešimų skaičius : 1410 Age : 181 Location : Forks,USA Registration date : 2008-12-30
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 1:00 am | |
| * Atėjas apsižvalgo ir atsisukes į Alice ištaria* Medžiosi? | |
|
| |
Alice Shoes?! Where??!
Pranešimų skaičius : 625 Age : 123 Registration date : 2008-12-30
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 1:06 am | |
| O gal nori pirma pasikalbėti? *kilsteli vieną antakį* | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 1410 Age : 181 Location : Forks,USA Registration date : 2008-12-30
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 1:07 am | |
| Alkanam kažkaip nesinori* šiek tiek išsisukinėdamas ištaria* | |
|
| |
Alice Shoes?! Where??!
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 1:30 am | |
| Gerai. *apsižvalgo ir užuodusi artėjančias stirnas puola jas.pagavusi vieną stirną priremia ją prie žemės ir suleidžia savo dantis jai į kaklą* | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 2:24 am | |
| *Žiūrėdamas kaip Alice godžiai geria krauja nieko nelaukdamas puola nuo išgasčio bėgančia stirna ir parvertes ją ant žemes priremia galva prie žemes ir įkanda į kakla ir pradeda siurbti krauja* | |
|
| |
Alice Shoes?! Where??!
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 2:29 am | |
| *baigusi gerti kraują atsitraukia nuo stirnos,paeina kiek toliau ir atsisėda prie medžio* | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 2:36 am | |
| *pabaiges gerti krauja nusivalo veida po to šiek tiek pastovėjas prie negyvos stirnos nueina atsisėsti prie Alice * Taip Atrodo , kad taves nemačiau visą amžinybę ...problemos su Erica Eva ....visai susimaišė galva* Pasižiūri į dangų nusėta žvaigždėmis* Net nežinau kaip tau sekasi ir panašiai* Pasižiūri Alice į akis* | |
|
| |
Alice Shoes?! Where??!
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 2:45 am | |
| *pasižiūri į Jasperį susirūpinusiom akim* O..kas atsitiko? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 2:59 am | |
| Pasakoju tau ,nes tu man labai svarbi ir tikiu , kad padėsi viska išspresti * paliečia Alice ranka* Viskas prasidėjo tada kai pabėgau nuo taves ir nubėges į miška užpuoliau Eva tragedy tu ja žinai ta mergaitė iš mūsu mokyklos kur turi sese Kite * Nuryja seile * Tada kai ją užpuoliau kartu su manim buvo Erica ir gerai kad ji buvo nes ji man sutrugdė nužudyti Eva , na bet tu viska daugmaž žinai * prikanda lūpa* Bet Erica man kelia nerima ......viena kart ....tiesa sakant kelis kartus užtikau ją besišnekučiuojant su Victoria....O victoria ją gali išvesti iš kelio manau Erica patinka būti su Victoria , nes Cullenu namuose ji gauna mažai dėmesio o Victoria jai siūlo draugyste , o Erica draugu mažai turi....*Atsidsta* *NUsijuokia* Kai užtikau Erica su Victoria šnekant Victoria bandė man paaiškint , jog ji nori būti vegetare ir nori su mumis susidarugaut * Garsiai nusijuokia*Lyg kas nors ja patikėtu....nežinau kokie jos planai bet manau jog Victoria nori palenti Erica savo pusėn...kaip manai? | |
|
| |
Alice Shoes?! Where??!
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 3:35 am | |
| *nusuka akis ir kurį laiką žiūri į žemę lyg regėdama viziją* Manau Erica yra.. *pažiūri Jasperiui į akis* ..pakankamai protinga pasirinkti tą pusę kurioje ji nori būti.Nemanau,kad dabar,kai ji yra vegetarė,vėl pasielgtų taip kvailai ir pradėtų gerti žmonių kraują. Na,o Victoria *šypteli* nežinau ko ji siekia ir nesuprantu kodėl ji turėtų Ericą palenkti savo pusėn. *nusišypso ir pirštais švelniai perbraukia per Jasperio skruostą* Bet kuriuo atvėju Ericai Kalenų namai visada atviri. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 3:52 am | |
| *Paima jos ranka ir priglaužia prie savo lūpu , po to nuleides jos ranka tvirtai suspaudžia rankoje* Tikiuosi kad Erica bus protinga ir nesusidės su Victoria. * Pažiūri į dangu ir užsimerkęs tyliai ištaria * Yra dar kai kas......*atsimerkia ir atsisuka į Alice* Eva.....Tragedy...na ji jaučia man simpatija* Susigėsta* Bent jau taip Erica sakė...nors aš pats to nepastebėjau *Susimasto* O kai nuėjau pas ją ....žinau žinau neturėjau taip elgtis .....bet......Ji tada pradėjo manes klausinėti apie mūsu šeima , kodėl mes tokie stiprūs? balti? šalti? ir panašiai...o aš pradėjau pasakoti kavailas istorijas ir visaip kitaip bandžiau išsisukti* patrina veida* Nežinau ar manim ji patikėjo...Bet taip ir nepavyko išpešti iš jos Ar ji man ka nors jaučia?ar ne?*pasižiūri į Alice* Ir dar Erica.....man rodos man neabėjinga.....manau ji tikisi daugaiu negu paparastos draugystės iš manes* nuelidžia galva* Ka daryti?Alice? | |
|
| |
Eva Tragedy Žmogus
Pranešimų skaičius : 1214 Age : 33 Location : Forks,USA Registration date : 2009-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 11:59 am | |
| ((Womanizer )) | |
|
| |
Alice Shoes?! Where??!
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 7:32 pm | |
| Per tokį trumpą laiką pradėjo jausti simpatiją.. *nuleidžia akis ir neaiškiai šypteli* Su Erica turėtum pasikalbėti ir viska išsiaiškinti,o Eva..juk supranti,kad ji negali žinoti kas esame. Gal turėtum vengti jos,nors tai nėra gera idėja *suraukia kaktą,tačiau praėjus kuriam laikui nusišypso ir pažiūri į Jasperį* | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 7:46 pm | |
| *Susiraukia* Nežinau ka daryti? Eva man jaučia simpatija Erica irgi ...Negi aš toks jau fantastiškas *Šypteli* Maniau , kad Edwardas mūsu šeimoje gražiausias * Plačiai nusišypso* Kaip manai ką man reikėtu pasakyti Evai ir Ericai ? * Atsistoja ir pradeda spardyti akmenį* Ir ka su Victoria darom ? nenoriu , kad ji lystu prie mūsu šeimos narių...O Erica manau ji jau patraukė savo pusėm , nes vis užtinku jas besikalbant...visos tos problemos mane varo iš proto .... *Susiima už galvos ir kelias minutes pastovi tylėdamas po to atsidengia veida ir prisėda priešais Alice* Na pasakyk teisybę šiek tiek pavydi ar ne? * Šelmiškai šypteli* | |
|
| |
Alice Shoes?! Where??!
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 8:37 pm | |
| *nusijuokia* Turbūt esi pakankamai fantastiškas,kad patiktum joms *dar kartą nusijuokia* Na o Ericos ir Evos paklausk ką jaučia tau.
Dėl Victorijos reikės pasikalbėti su Karlailu ir jis nuspręs ką daryti. *kurį laiką šypsena dingsta nuo veido* Kodėl turėčiau pavydėti.. per daug tavim pasitikiu. *šiltai nusišypso ir atsistoja* Eime? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 8:46 pm | |
| *Šypteli* Tu visada viska žinai ir moki patarti * Pažiūri Alice į akis ir po to švelniai prislenka prie jos arčiau ir priglaudžia savo lūpas prie Alice ir švelniai pabučiuoja . Po to atsitraukia ir atsistoja* Gerai eime ...man ryt į mokyklą * Šypteli ir paduoda ranka Alice * | |
|
| |
Alice Shoes?! Where??!
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Sk. 01 18, 2009 9:13 pm | |
| *abu nueina link apleisto dvaro* | |
|
| |
----Jane Dingę
Pranešimų skaičius : 863 Age : 1024 Location : Volterra, Italy Registration date : 2009-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Pir. 01 19, 2009 4:01 pm | |
| *Pagaliau supratusi kad atsidure uzmiesti, pagalvoja kad cia tikriausiai nesuras zmoniu ir skubiai patraukia namo bet staiga uzuodzia puiku aromata, ir atsisukus pusen is kurios jis sklinda nuseka paskui is uz medziu vos besimatanti zmogu su lietpalciu. Zmogus atsiseda prie medzio ir issitraukia kazkoki sasiuvini, Jane pripuola prie jo numeta salin sasiuvini, iremia ji i medi ir stipriai suspaudus geria krauja. Pasisotinus keliauja namo* | |
|
| |
Celesty Vampyras
Pranešimų skaičius : 1467 Location : USA,Forks Registration date : 2009-01-03
| Temos pavadinimas: . Pir. 01 19, 2009 8:47 pm | |
| * vaiksto po miskeli uostydama ora ir ieskodama zmogaus kvapo* | |
|
| |
----Jane Dingę
Pranešimų skaičius : 863 Age : 1024 Location : Volterra, Italy Registration date : 2009-01-06
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Pir. 01 19, 2009 8:51 pm | |
| ((nieko cia nerasi zmones cia beveik nevaiksto tik uzuosi mano puvanti lavoneli )) | |
|
| |
Lamb_Lion Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Pir. 01 19, 2009 9:33 pm | |
| *Tyliai atsiduso ir pazvelge i Celesty Collins* ((Vyyy pagaliau radau savo veikeja xD)) | |
|
| |
Celesty Vampyras
Pranešimų skaičius : 1467 Location : USA,Forks Registration date : 2009-01-03
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Pir. 01 19, 2009 9:37 pm | |
| - Lamb_Lion rašo:
- *Tyliai atsiduso ir pazvelge i Celesty Collins*
((Vyyy pagaliau radau savo veikeja xD)) (( ? )) | |
|
| |
Lamb_Lion Miręs