| Mazas miskelis | |
|
+33Yiruma Merė Serena -Rey Josette le Boursier Railano Miler Zaria Alyson Aurora Aro Erica Victoria Kite Tragedy Markas Charlotte Grace -Amber Maura Fog Alec lili Natalie -Bella Rozmarie de Hong -Edward Reja Gabriella Sara Fuleks Emily Charlie Celesty ----Jane Eva Tragedy Alice Jasper Lamb_Lion 37 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Emily Vampyras
Pranešimų skaičius : 4881 Age : 32 Registration date : 2009-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 4:29 pm | |
| *Emily įlėkusi į miškelį, lėtai vaikėtinėja pro medžius tikėdamasi sutikti Nat ar kokį nors pažystamą vampyrą* | |
|
| |
Natalie Miręs
Pranešimų skaičius : 686 Registration date : 2009-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 4:39 pm | |
| [[ He he he xD kaip tik prie kompo priėjau xD gaila, bet greitai turėsiu vėl nueit ir ateisiu tik po kelių valandų :S ;D ]]
* Natalie sėdėjo ant medžio šakos, atsirėmusi į kamieną ir lėtai lingavo į šonus spoksodama į debesis. Atrodė, kad šis užsiėmimas jai ėmė patikti. Tiesiog žiūrėti į dangų, tačiau dabar, pažiūrėjus į dangų galėjai išvysti debesis, kurie formavosi į idealias figūras. Širdutės, žirgai, žmonės... Įvairūs gyviai tarytum buvo sudėlioti iš debesų. Žinoma, tai buvo Nat darbas, todėl ji buvo išsišiepusi, beveik nekvepavo. Tačiau netrukus įtraukus oro į plaučius Nat pajuto malonų, pažįstamą kvapą. Jai nereikėjo net atsisukti, kad suvoktų kas ten yra. * - Hey! Emily! *sušuko ji ir grakščiai nušoko žemėn. * | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 4:46 pm | |
| "Sveika, Nat" *liūdnai pasisveikina* "Labai džiugu tave matyti" *be jokio linksmumo pasako ir priėjusi prie jos stipriai apkabina* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 4:48 pm | |
| * Natalie stipriai apkabino Emily, tačiau netrukus sunerimusi atsitraukė. * - Emily... Kas nutiko? Kodėl tokia liūdna? * paklausė bandydama priežastį įžvelgti jos akyse. * | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 4:52 pm | |
| "Tai dėl Aro... Jis išvažiuoja ir jis galvoja, kad esu paika mergiote, bet jis tiesiog nesupranta..." *liūdnai ištaria* "O kaip tau sekasi? Kas atsitiko tai mergaitei, kuri čia reitėsi? Jau persikeitė?" *paklausia* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 4:55 pm | |
| * Natalie žvilgtelėjo kažkur tolyn. * - Persikeitė. * linktelėjo. * - Atsibudusi nieko neprisiminė. Neprisiminė kas buvo anksčiau. Keista, tiesa? Aurora ją ėmė mokyti... Mokyti, kad nereikia pulti žmonių ir pan... Tada išėjo. * pasakė ramiai, ganėtinai liūdnai. * | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 4:58 pm | |
| "Ji nieko neatsiminė?" *nustebusi pakartoja* "Taigi, ji bus vegetarė? O kaip tu dar nepakeitei savo mitybos?" *sukikenusi paklausia* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 5:01 pm | |
| - Turbūt... Nors neįsivaizduoju kaip jai pavyks atsilaikyti prieš žmones... * šyptelėjo. * - Aš? Ėch... Bandžiau gyvūnu pasisotinti. Bet... * Nat papurtė galvą. * - Esu tiesiog įsitikinusi, kad toliau neapsiesiu vien su gyvūnais. * sukikeno. * - O tu? * Nat pakreipė galvą. * - Tikiuosi netapsi vegetare? | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 5:03 pm | |
| "Aš? Niekomet gyvenime" *bando nusijuokt, bet nelabai išeina* "Nesuprantu kaip kiti gali misti vien žvėrių krauju..." | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 8:14 pm | |
| * Natalie įsižiūrėjo į Emily. * - Aro... Jis žada išvažiuoti... ir nebegrįšti? * sutrikusi paklausė * | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 8:26 pm | |
| "Nežinau..." *nuliūsta* "Vis dar nesugebėtum manęs nutrenkti žaibu?" *šiek tiek linksmiau paklausia* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 8:34 pm | |
| * Natalie šyptelėjo, tačiau viduje ji tiesiog virė pykčiu Aro. Ji pyko už tai, kad dėl jo Emily liūdi. * - Abejoju... Šiaip ar taip, nenoriu, kad tau būtų blogai, todėl netrenkčiau. * Nat sukikeno ir greitai nusisuko nuo Emily, tarsi pastebėjusi tai, kas ją labai sudomino. Iš tikrųjų ji tiesiog nenorėjo, kad Emily matytų Nat veido išraišką, kai ji galvoja kokiu greičiausiu būdu nusukti Aro galvą. * | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 8:39 pm | |
| "Nat? Kas yra? Kodėl nusisukai?" *susidomėjusi paklausė* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 8:45 pm | |
| * Natalie staigiai atsisuko į Emily, nustaisiusi nustebusią išraišką. * - Em... nieko įdomaus, lyg ir pastebėjau kažką, bet turbūt pasivaideno... * pasakė nieko kito nesugalvodama, kad ir kaip neįtikėtina buvo tai, kad vampyrui gali kažkas pasivaidenti. Nat šyptelėjo Emily. Bandė nuslėpti tikrąsias savo mintis. * - em... pastarosiomis dienomis nematei Jane arba Celesty? Senokai jas mačiau... Nors tiesą sakant, net nežinau kiek laiko čia išbuvau. * šyptelėjo. * | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 8:48 pm | |
| "Buvau jas susitikusi mokykloje..." *nenuleisdama nuo Nat akių įtariai pasako* "Ar tau tikrai viskas gerai?" | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 8:52 pm | |
| * Natalie negalvodama linktelėjo. * - Aha... * Nat žiūrėjo į Emily, tarsi jautė, kad nuo jos mažai ką gali nuslėpti. * - Na... Nenoriu tavęs liūdinti kalbėdama apie... Aro. Nepatinka man jis. Kažkoks ne toks. * pasakė akis nusukdama kažkur šonan. * - Žinai ką? Tik neseniai, čia sėdėdama suvokiau, kad nieko nežinau apie... Apie tai, kokia tu buvai būdama žmogus. * pasakė žiūrėdama į Emily. * | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 8:59 pm | |
| "Dėl Aro...tai jis man labai patinka" *tyliai prisipažysta* "Bet nežinau ar galiu juo pasitikėti, nes man Alec kai ką pasakė, kas man tikrai nepatinka ir kelia abejonių dėl jo" *pasižiūri Nat į akis* "Ne viska ir atsimenu, tik paskutinius mėnesius prieš tampant vampyre" *šypteli* | |
|
| |
Markas Volturis
Pranešimų skaičius : 2563 Age : 34 Location : Italija,Voltera Registration date : 2009-01-19
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 9:02 pm | |
| *uzsoka ant vienos sakos ir atsiremia i medzio kamiena* *klausosi gamtos* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 9:06 pm | |
| * Natalie tarsi nustebusi žiūrėjo į Emily, tačiau kažkodėl to ir tikėjosi. Išgirdusi tai, ką pasakė Emily Nat dar labiau suviliojo mintis nusukti Aro galvą ir sudeginti. Smagumėlis. * - Ką Alec pasakė? * paklausė pakreipdama galvą dešinėn. * - Ne viską? Tik kelis mėnesius? Įdomiai... Aš prisimenu viską... Nuo pat mažų dienų. * šyptelėjo. * - O kur tu anksčiau gyvenai? Turėjai šeimą? * pasidomėjo, tačiau viską kažkodėl sakė neįtikėtinai tyliai, kad net Emily vos galėjo ją išgirdsti. Nat pasisuko kažkur į šoną ir giliau įkvėpė oro. * - Netoliese tas... Volturi Markas. * pasakė taip, lyg pati Emily to nesuprastų. * | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 9:10 pm | |
| "O" *sutrikusi pasuka galvą Marko pusen. Kaip galėdama tyliau sušnibžda* "Kaip manai ar jis viską girdėjo?" *nejaukiai paklausia* | |
|
| |
Markas Volturis
Pranešimų skaičius : 2563 Age : 34 Location : Italija,Voltera Registration date : 2009-01-19
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 9:11 pm | |
| tik dabar girdziu *sypteli* nes tik db atejau nenorejau trukdyti *atsako nuo sakos* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 9:12 pm | |
| * Natalie papurtė galvą. * - Nea... abejoju... nebent mane, bet aš nieko gero nepasakiau... * pasakė menkai šyptelėdama. Ji atsisuko į Marko pusę. * | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 9:15 pm | |
| "Hmmm...taigi...Nat gal veliau pratesim pirmą temą..." *nejaukiai ir įtariai žvilgčioja į Marką* "Hmmm...o dėl kito, tai turėjau labai fainus tėvus, juos labai mylėjau ir myliu. Kur gyvenau?" *pirmą syki susimasto*'Kur aš gyvenau? Kur aš gyvenau?' *galvoja, bandydama prisiminti* "Nežinau kur gyvenau..." *prisipažysta* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 9:17 pm | |
| * Natalie linktelėjo po pirmųjų Emily žodžių. * - Nežinai kur gyvenai? * pakartojo Natalie įdėmiai žiūrėdama į ją. * - Įdomiai... O kur tėvai tavo gyvena? Dar nebuvai jų aplankyti po to... Po... Po virtimo vampyre? * paklausė * | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis Kv. 01 29, 2009 9:20 pm | |
| *Emily papurto galvą* "Nebuvau, jų aplankiusi, ir būčiau nežinojusi kur jie gyvena?" *tai labaiu nuskambėjo kaip klausimas* "O gyvenau su tėvais" *Pasisuka į Marką ir sušunka* "Kaip sekasi? Kur tavo mažoji draugė?" | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Mazas miskelis | |
| |
|
| |
| Mazas miskelis | |
|