Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

slaptas uzmiescio pozemis: katakombos

Go down 
+13
Narny.
Fibe
Malkavian
Elija
-Rey
Kite Tragedy
Celesty
Charlie
Natalie
Emily
Aurora
Alec
Aro
17 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 36  Next
AutoriusPranešimas
Aurora
Vampyras
Vampyras
Aurora

Pranešimų skaičius : 4596
Registration date : 2009-01-06

slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 9:43 pm

'Aš išgirdau ką Kite ruošiasi daryti. Ji nori nužudyti tą kuris ją perkeitė. Ją perkeitė Markas... Ji nesugebės to padaryti, jis per stiprus'
*Ji dar labiau išbąlo*
'Ji jo jau ieško'
*Sustingo*
Atgal į viršų Go down
Aro
Volturis
Volturis
Aro

Pranešimų skaičius : 4796
Registration date : 2009-01-26

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 9:46 pm

*Aro pasoksta*
"Emily, jei Kite dris bent prieiti prie Marko, ketindama tai padaryti, tu privalesi padeti man ja pribaigti, girdi?! Jis juk mano brolis!"
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

Pranešimų skaičius : 4881
Registration date : 2009-01-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 9:47 pm

"Aš taip ir galvojau, kad ji ką nors panašaus ir sumastys" *susimasto* "Na Markui tai nieko neatsitiks..." *nusiraminusi atsisėda prie ugnies ir žiūri į Aro*
"Nebūtina panikuoti* "šypteli*
Atgal į viršų Go down
Aurora
Vampyras
Vampyras
Aurora

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 9:49 pm

'Aš pažadėjau jos... seseriai kad ji bus saugi.. Aš negaliu.. Aš turiu eiti, gerai? Atsiprašau'
*Aurora pakštelėjo Emily į skruostą pamojavo Aro ir išbėgo ieškoti Kite*
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 9:50 pm

"Neprileisk jos prie Marko" *šūkteli*
Atgal į viršų Go down
Aro
Volturis
Volturis
Aro

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 9:52 pm

"Em, as nepanikuoju. Jei ji kesinasi i mano broli, tai ji kesinasi i mane. As ja nuzudysiu, ir tu eisi su manimi, tai isakymas, velniai griebtu!"
*Uzrekia o tada nusiramina*
"Kaip ji drista net galvoti, kad tai darys Volturiui?!"
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 9:54 pm

*Emily nesusilaiko ir šypteli*
"Markas dėl to nesijaudina"
Atgal į viršų Go down
Aro
Volturis
Volturis
Aro

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 9:57 pm

"Emily, as del to nesijaudinu nei trupucio. Ji jo nenuzudytu..."
*Prieina prie jos*
"As tik nenoriu leisti tokiai kaip ji manyti, galvoti apie tai. Ji isivaizduoja, kad yra str\ipresne uz mus, Volturius. Ji kesinasi i musiski. Del Marko as nesirupinu, bet rupinuosi del Kite. Jai reikia gero vampyro pagalbos arba mirties."
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:02 pm

"O aš manau, kad Markas pasielgė kiauliškai, žinau, kad už tokius žodžius tu gali mane nužudyti, bet aš manau kad tai nesažininga" *ramiai pasakė* "Kai su Marku kalbėjausi jam visiškai nerupėjo ta mergaitė. Tikriausiai būtų buvę geriau, jei jis būtų ją nužudęs. Jei ji dabar nori keršiti reiškia ji nenorėjo tapti vampyrė" *pasižiūri į Aro*
Atgal į viršų Go down
Aro
Volturis
Volturis
Aro

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:05 pm

"Skaiciau jo mintis. Maciau tai kas tada ivyko. Patikek, ji prasyte prasesi. Mes negalime leisti zmogui suzinojusiam apie musu egzistencija likti gyvam O jei Markas jos nenuzude, tai vadinasi pasigailejo"
*Gyne Marka*
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:09 pm

"Pasigailėjo?" *prunkšteli* "Ji ketina puliti ant Volturio.... tikriausiai ji nori mirti..." *susimastė*
Atgal į viršų Go down
Aurora
Vampyras
Vampyras
Aurora

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:11 pm

*Aurora greitai ir garsiai įėjo į vidų. Perkreiptu veidu ir atsisėdo prie ugnies*
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:12 pm

"Ar viskas gerai? Tu ją sulaikei?" *pasiteirauja*
Atgal į viršų Go down
Aurora
Vampyras
Vampyras
Aurora

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:15 pm

'Spėjau. Ir ji dabar su Tarja. Ji nori jam atkeršyti už tai kad jis ją perkeitė. Ji nori jam tkeršyti už tai kad jis ją pavertė pabaisa. Aš skaičiau jos ketinimus. Aš skaičiau ir bandžiau keisti. Ji iškart atkeidavo juos atgal. Ji nori jį užmušti. Aš turiu jai padėti. Negalima jos taip palikti. Aš pažadėjau jos seseriai.'
*Aurora susirūpinusi pažvelgė į Emily*
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:20 pm

*Emily žvilgtelėjo į Aro*
"Na aš jos nepulsiu" *tai buvo skirta ir Aro ausims* "Markas kvailai pasielgė, reikėjo ją tiesiog nužudyt. Kiti žmonės" *nusijuokia* "Tai yra vampyrai, net nepagalvoja, kad kitiems būtų daug geriau mirti, nei kad iš jų būtų atimtas normalus gyvenimas" *ir susimasto ar ji vis dar norėtų grįžti į įprastą gyvenima* "Na jau ne" *pagalvodama ištaria*
Atgal į viršų Go down
Aro
Volturis
Volturis
Aro

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:27 pm

"Tu privalai ginti Volturius, nesvarbu, yra tame teisybes ar ne. Nejaugi nesupranti?!"
*Uzrekia supykes Aro, jo akys pajuoduoja, jis ima urgzti*
Atgal į viršų Go down
Aurora
Vampyras
Vampyras
Aurora

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:28 pm

'Aš net negaliu pagalvoti ką galvotų jos sesuo jei jis ją būtų užmušęs. Ji nieko nevalgo. Ji nemiega. Ji vakar atvažiavo į mišką. Kite vos susitvardė.
Eva, jos sesuo.. Ji dabar tokia pažeidžiama. Ji turbūt būtų nusižudžius. Ji net neturi savo namų. Gyvena pas mane nes daviau raktus.
Ji visiškai sugniuždyta'
*Sielvarto pilnomis akimis šnekėjo*
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:33 pm

*Emily nusijuokia iš Aro*
"Jei tu tik įsakysi..." *sukikena*
"Ir gali manęs negasdinti" *nusišypso ir prieina prie Aro* "Jei tu panorėsi dėl tavęs, aš nesipriešindama leisiuosi nužudoma" *prisiglaudžia jam prie krutinės ir klausosi jo urzgimo*
Atgal į viršų Go down
Aurora
Vampyras
Vampyras
Aurora

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:38 pm

*Aurora susinervinusi stebėjo ugnį ir galvojo ką daryti*
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:44 pm

*Emily vos vos pasuko galvą į Auroros pusę*
"Nepyk, tokia jau ta meilė" *nusijuokia ir vėl priglaudžia prie krutinės*
Atgal į viršų Go down
Aurora
Vampyras
Vampyras
Aurora

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:47 pm

*Aurora nesusilaikė ir ėmė kvatotis*
'Baik tu! Aš gi suprantu ir tikrai nejaučiu tau pavydo. Man tikrai gerai matyti kad jūs laimingi'
*Nusišypso*
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 10:56 pm

*Emily nusijuokia*
"Aš galvojau, kad tu pyksti, dėl to, ką aš galiu padaryt tavo tai draugei, nes jei man Aro lieps aš nedvejodama prisidėsiu prie jos nužudymo" *kuo rimčiausiai pasakė. Priėjo prie Auroros* "Nors aš to nenorėčiau" *Emily apkabino Aurora* "Nekenčiu savęs už tai kaip aš greitai galiu prisirišti prie žmonių" *nusijuokia*
Atgal į viršų Go down
Aro
Volturis
Volturis
Aro

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 11:22 pm

"Negaliu taves pakesti"
*Aro atsiseda vel seselyje ir stebeilija i ugni*
Atgal į viršų Go down
Aurora
Vampyras
Vampyras
Aurora

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 11:26 pm

*Aurora taip pat apkabino Emily ir atsiduso*
'Aš susitvardyčiau. Ir aš sulaužyčiau pažadą. Nenoriu jo sulaužyti, bet aš pasirūpinsiu kad Kite prie jūsų nelystų'
*Aurora nusišypsojo.Tuomet pažvelgė į Aro*
'Nebūk toks.Man labiau patinka kai tu juokiesi'
Atgal į viršų Go down
Aro
Volturis
Volturis
Aro

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitimeŠt. 02 07, 2009 11:37 pm

"Nenoriu kam nors patikti. Uzteks tu zaidimu"
*Nenuleisdamas akiu nuo ugnies be jokiu emociju, jausmu istaria.*
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: slaptas uzmiescio pozemis: katakombos   slaptas uzmiescio pozemis: katakombos - Page 12 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

slaptas uzmiescio pozemis: katakombos
Atgal į viršų 
Puslapis 1236Pereiti prie : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 36  Next
 Similar topics
-
» Katakombos.
» Pozemis apleistame name
» Pozemis-Rūsys (vampyrų maistui ir kankiniams skirta vieta)