| Kajaus ir Athenodoros Kambarys | |
|
+3-Caius Volturi -Athenodora Serena 7 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Serena bittersweet
Pranešimų skaičius : 3941 Age : 32 Registration date : 2009-02-13
| Temos pavadinimas: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Sk. 03 22, 2009 7:09 pm | |
| | |
|
| |
Serena bittersweet
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 23, 2009 8:52 pm | |
| *Atėjusi padeda lagaminus prie lovos* "Štai" *Šypteli* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
Pranešimų skaičius : 719 Registration date : 2009-03-23
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 23, 2009 8:55 pm | |
| *Apžiūri kambarį* "Aname buvo karališkiau" *Nusijuokia* "Bet čia labai jauku" *Ranka vedžioja akmeninę sieną* "Ačiū, Serena. Gal dabar papasa- kotumei, kas čia ivyko, kol manęs nebuvo?" *Pasiteirauja nenuleidusi akių nuo sienos* | |
|
| |
Serena bittersweet
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 23, 2009 9:00 pm | |
| "Na nieko tokio ypatingo. Gal. Aš nežinau, kodėl Emily nebe Volturė. Bet kitus dalykus lyg ir žinau. Aš čia atėjau neseniai, mane rado Aro, galvojančia apie tai, kad nužudžiau žmogų pirmą kartą. Jis man pasakė, kad čia nieko tokio ir reikia švesti. Ir mes nuskridome į Italiją. Tada kai sedėjome svetainėje atėjo Celesty ir Benjaminas. Ir grasino. Kažkas panašaus. Kitą dieną jis sudegino pilį. Aš...seniau gyvenau su juo. Ir su Emily. Ir su dar keliais vampyrais. Jis šiek tiek agresyvus" *Suprunkščia galvodama "o taip. Šiek tiek"* "Bet dabar viskas gerai. Kaip supratau, jį nužudė." | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 23, 2009 9:03 pm | |
| *Sulaiko kvėpavimą, tada atsidūsta* "Na, manau, labiausiai nukentėjai tu" *Meiliai šypteli* "Juk tu pasitikėjai tuo...Benjamin'u" *Nedrąsiai pasižiūri į ją* "Ak, taip ar taip aš nieko neišmanau apie santykius. Bet, keista, kad Celesty taip pasielgė. Tai šventvagiška" *Atsisėdo ant fotelio ir su palengvėjimu šyptelėjo* "Gal nori pamedžioti?" | |
|
| |
Serena bittersweet
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 23, 2009 9:07 pm | |
| "Nepasakyčiau kad aš juo pasitikėjau. Aš jo beveik nepažinojau" *Šypteli* "Ne, ačiū." *Linkteli galvą* "Aš jau eisiu. Jei reikės pagalbos - kreipkis. Mano kambarys visai netoli jūsiškio." *Nusišypso* "Aš labai noriu čia... susirasti draugų. Beveik nieko nepažįstu išskyrus Aro, ir šiek tiek Sulpicia su Lili" *Dar kartą linkteli ir išeina* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 23, 2009 9:15 pm | |
| "Čia tikrų draugų nesusirasi" *Liūdnai nulydėjusi merginą išsikrauna lagaminus ir užsideda įprastinę, baltą Valentino sukne- lę. Pasitaisiusi šviesius garbanotus plaukus užsideda aukštakulnius ir labai susirūpinusiu veidu išeina iš kambario* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Antr. 03 24, 2009 2:31 pm | |
| *Įėjusi nusiprausia po dušu, kad būtų užimta. Vėliau ji iš- sidžiovina plaukus ir prieina prie veidrodžio. Pasitaiso pl- aukus ir pasidažo lūpas. Spi- ntoje radusi kitą, šviesiai gel- svą suknelę, ją užsideda, pri- derindama panašios spalvos Prada aukštakulnius. Įsideda auksinius auskarus ir savo ve- stuvinį žiedą. Susiruošusi pasi- purškia Chanel kvepalais, pasi- ima rankinuką ir akinius nuo sau- lės. Išeina* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Antr. 03 24, 2009 4:21 pm | |
| *Grakščiai įėjusi į kambarį atsisėda ant fotelio, visa pasi- tempusi ir skaito romaną,kurį pasiemė iš bibliotekos* "Hmm, Athenodora, dar viena nuobodulio kupina diena" *Ironišku balsu tyliai taria ir pra- deda skaityti* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Tr. 03 25, 2009 2:35 pm | |
| *Baigusi skaityti išeina iš kambario* | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
Pranešimų skaičius : 433 Age : 33 Registration date : 2009-03-19
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Tr. 03 25, 2009 7:16 pm | |
| ;*ateina cia su Athenodora*; -Kai gerai kad tu grizai. ;*atsargiai atsigula ir prasisega marskinius ir pasimato gili zaizda*; | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pen. 03 27, 2009 4:17 pm | |
| *Athenodora pasitaiso plaukus ir iš spintelės išema vatos bei vaistų* "Ir daugiau neišvažiuosiu! Pažiūrėk, kaip tu be manęs! Kas tau atsitiko?" *Išsigandusi klausinėjo, tada atsiduso ir lėtai tepė gilią žaizdą vaistais* "Kas tau nutiko, mielasis?" *Klausė žiūrėdama į žaizdą* | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pen. 03 27, 2009 9:50 pm | |
| ;*Ziuri i ja ir klausosi ka jinai sneka siai baigus tik nusisypso*; -Na labai gerai kad daugiau neisvaziuosiu. ;*sypteli ir issiepia dantimis nes pajaucia skausma*; -Ai..Nors ir vampyras bet skausma jauciu. ;*ziuri jei i akis*; -Ne geriau pamirskim kas nutiko man.Tik kuo greiciau isgydyk nenoriu toks broliams rodytis. ;*sypteli*; -Juk as trecias Volturis ir esu palikuonis kuris neturi jokios galios ir kaip man tai isgyventi,jei esu bejegis kautis su kitais.Galingesniais uz mane. | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 3:44 pm | |
| *Athenodora baigusi atsidūsta* "Žodis stiprybė nereiškia jėgos, tai reiškia valią ir norą. Tu turi viską ko reikia būti geram Volturių vadui, bet juk žinai, kad kautynės visiškai ne tavo sritis, tad net negalvok apie tai" *Kiek luktelėjusi pabučiuoja Kajų* "Ką žadi veikti vėliau?" *Išsišiepia* | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 3:47 pm | |
| -na gerai nesivelsiu princese. ;*pabuciuoja ja ir sypteli*; -Ka veiksiu? ;*pakartoja pats*; -Na dar nesugalvojau ka veikti. ;*pabuciuoja ja pats*; -Seip gal praleidziam diena kartu,nes juk mes esame vyras ir zmona. ;*sypteli ir issisiepia pats*; | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 3:51 pm | |
| *Atsistoja, pasitvarko suknelę ir plaukus vėliau pasisukusi į Kajų žiūri į jo akis* "Aš žinau, kad mes susituokę" *Nusijuokia ir vėl rimtu veidu žiūri į Kajų* "O tau nereikia dirbti, kad patenkintum savo žmoną brangiomis dovanėlėmis ir kitais dalykais?" *Priėjusi prie jo, užsigula Kajų ir pabučiavusi kaklą pasako tyliai į ausį* "O ką veiktumėm, jei sutikčiau leisti laiką su tavim?" *Bučiuoja kaklą laukdama atsakymo* | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 3:54 pm | |
| ;*Nusijuokia patenkintas savimi*; -Tai gerai kad zinai ateik cia. ;*kai ji atsigula ant jo tik nusisypso ir atsakes i bucini tik issiepia dantis*; -Na reikia dirbti taciau dabar atostogauju nes noriu su tavim pabuti. ;*pradeda ja aistringai buciuoti*; | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 4:09 pm | |
| *Glosto jo plaukus atsakydama į bučinį. Po kelių minučiu atsitraukia ir trenkia jam per veidą* "Ko prisidirbai? Tu niekada neimdavai atostogų dėl manęs" *Nusišypsojusi nuema jo marškinius ir bučiuoja savo vyrą. Vėl atsitrauka* "Man tai gan įtartina" *Atsistoja ir prieina prie veidrodžio. Pradeda šukuotis plaukus* | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 4:12 pm | |
| ;*gaves antausi supyksta*; -Tu ka cia dirbi? ;*supykes jei taria*; -Jei nori galiu dinkti ir vel dirbti. ;*nusijuokia*; -Nieko cia itartino nera. ;*atsistoja is nervu*; | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 4:16 pm | |
| *Grakščiai ir lėtai prieina prie Kajaus* "Kokie mes šiandien pikti" *Pabučiuoja jam į kaktą ir nusišypsojusi atsuka jam nugarą. Uždeda Kajaus rankas sau ant klubų* "Gal padėsi man nusirengti?" *Žavingu balsu paklausia tvarkydamasi plaukus ir šypsodamas* | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 4:21 pm | |
| -Tai tu mane pykdai princese. ;*besisypsodamas ir nustebes nes nesitikejo jos tokio elgesio,jo rankas eina aukstyn ir atseges suknele ja nuvelka ir numeta ant lovos,buciuoja jos kakla*; -Ir kdl tu taip su manim elgiesi. ;*patyli*; -Pirma man trenki. ;*nusijuokia*; | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 4:23 pm | |
| *Pasisuka į jį* "Aš nekalta, kad esu pavydi" *Įsisiurbia į Kajaus lūpas minutėlei užčiaupdama jį. Tada atitraukia lūpas* "Taigi, ar pasiūlysi savo žmonai ką nors paveikti, ar man teks nuobodžiauti vienai?" *Klausdama glosto jo tvirtą krūtinę* | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 4:25 pm | |
| ;*sypsosi ir ja pradeda buciuoti*; -Pasiulysiu romantiska nakti su manim. ;*atsitraukia truputi*; -Aisku jei tu to nori. ;*pradeda buciuoti jos pilvuka*; | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 4:29 pm | |
| *Gūžteli pečiais* "Na, man priimtiniau eiti pamedžioti" *Pakelia pirštu jo smakrą ir pakšteli į lūpas, tada atsitraukusi nueina į spintą ir ieškosi suknelės* "Nebent, tu to nori" *Pasisukusi mirkteli ir atsirėmusi į spintą dailiai šypsosi* | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 03 28, 2009 4:34 pm | |
| ;*Nusijuokia ir elegantiskai jei sypteli*; -As medzioti nenoriu. ;*patyli ir atsiranda prie jos ir ja pabuciuoja*; -Tuo labiau dabar kai tu grizai. ;*patenkintas savimi uzdaro spinta*; -Tau sukneles nereikia.Zinai ko reikia? ;*pastumia ja ant lovos*; -Tau reikia manes princese. ;*pasikeicia akys ir instiktai sureguoja ir nusisypsojes prisiartina prie jos ir nusega liemenele bei aistringai buciuoja ir liecia ranka jos krutine*; | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys | |
| |
|
| |
| Kajaus ir Athenodoros Kambarys | |
|