| Kajaus ir Athenodoros Kambarys | |
|
+3-Caius Volturi -Athenodora Serena 7 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
-Caius Volturi Dingę
Pranešimų skaičius : 433 Age : 33 Registration date : 2009-03-19
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Sk. 03 29, 2009 10:21 pm | |
| -Gerai jau eisiu bet as nieko nesuprantu. *Iseina ir uztrenkia duris ir nueina i kiema* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
Pranešimų skaičius : 719 Registration date : 2009-03-23
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Sk. 03 29, 2009 10:44 pm | |
| "Jaučiuosi purvina" *Sukikena ir nueina į dušą* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 30, 2009 1:35 pm | |
| *Gržusi į kambarį, užsideda baltą kostiumėlį ir priderina aukštakulnes basutes, užsideda juodų perlų vėrinį ir pamato seną dėžutę. Atsidariusi randa močiutės dovanotą segę. Tada Athenodora prisimena močiutės žodžius 'Tikra dama atleis už viską, bus kilni ir mandagi'.. Tai prisiminusi Athenodora pažiūri į veidrodį* "Net per prievartą" *Uždaro dėžutę ir išeina ieškoti vyro* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 30, 2009 1:59 pm | |
| *Atėjusi idealiai viską sutvarko, sudeda Kajaus daiktus į vietas ir atsisėda ant lovos, ištiesusi nugarą, užsidėjusi koją ant kojos nervingai mirksi viena akimi* "Aš labai supykau" *Pamėgžioja ironiškai vyrą. Tada nutyla ir žiūr į vieną tašką* "Aš save žeminu" *Sumurma* | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 30, 2009 2:01 pm | |
| *Sekęs iš paskos išgirsta ką ji sakė ir pradaro* -Tu manęs nebemyli? *Žiūri į ją dar labiau nuliūdęs* -Nes aš viską girdėjau ką katik sakei ir mane pamėgdžiojei. *žiūri į ją* -Dabar aš tikrai dingstu iš tavo gyvenimo. | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 30, 2009 2:13 pm | |
| *Atsistoja ir pasinaudojusi savo žavesiu meluoja į akis* "Tu visada būsi mano širdyje, juk aš tavo žmona, juk aš myliu tik tave" *Prisiglaudžia prie jo krūtinės stengdamasi išlikti rami* | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 30, 2009 2:18 pm | |
| -žinok manęs tavo grožis taip nepaveiks. *Žiūri į ją ir prieina prie durų* -Man rodos viską darei nes galvoji kad aš tave apgaudinėju su kita mergina bet kitos tikrai nėra. *Pasižiūri į duris ir į ją* -Iki mano meile.Nors pasakytum tiesą. *Išeina į vakarėlių salę* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 03 30, 2009 2:31 pm | |
| *Pasitvarko kostiumėlį ir nusivalo nuo savęs jos įaivaizduojamus nešvarumus nuo Kajaus* "Lyg man rūpėtų tavo jausmai" *Prisimena įvykį su Aurora, vėliau su Sulpicia ir meta į didelį veidrodį savo batelį* "Nekenčiu tavęs, Kajau Volturi!" *Isteriškai sušunka ir suklumpa* "Melavai man" *Nusirauna perlų vėrinį, kuris sutrūksta ir pabyra kambaryje! "Dabar kentėsi taip, kaip aš kentėjau" *Sušnibžda sau tyliai ir persirengia į jai nebūdingus džinsus ir juodą odinį švarkelį, užsideda juodus aukštakulnius ir susiriša plaukus. Išeina* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Antr. 03 31, 2009 7:40 pm | |
| *Atėjusi nusirengia ir įlipa į šalto vandens pilną vonią* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Antr. 03 31, 2009 8:35 pm | |
| *Išlipa ir eina prie veidrodžio. Išsidžiovinusi plaukus, pasidažo, sugarbanoja ir pakelia plaukus, užsideda lengvai krentančią Gucci mados namų suknelę ir apsiavusi aukštakulnes basutes, išeina iš kambario* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 04 04, 2009 2:56 pm | |
| *Gryzusi uzsidejo kita suknele ir susiriso plaukus i kasa. Pasidaze blakstienas ir uzsidejo aukstakulnius. Isejo* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 04 04, 2009 8:52 pm | |
| *Padeda skirybu dokumentus ant stalelio,o pati ilipa i jai paruosta, su roziu ziedlapiais, vonia. Prisidegioja salia daug zvakiu ir pasileidzia Mocarto, veliau is Bethoveno muzika. Visiskai atsipalaidavusi uzsimerkia ir bando atsijungti nuo ja supancio pasaulio* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 04 04, 2009 9:04 pm | |
| *Uzsideda raudona silkini chalata ir juodus, lakinius, aukstakulnius. Susigarbanoja sviesius plaukus ir nusidazo raudonai lupas. Nusprendusi eiti ieskoti givybes name, eina po visus kambarius ir taikrina, ar kas cia yra* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Št. 04 04, 2009 11:01 pm | |
| *Atejusi uzsideda ilga, aptemta, balta bliuskute, uzsideda juodus dzinsus ir juodus aukstakulnius. Plaukus susirisusi i kasa, pasidazo raudonai lupas ir pagriebia kelis muzikos diskus. Iseina& | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 04 06, 2009 9:11 am | |
| *Ateina. Paemusi savo ir vyro skirybu dokumentus, juos numeta i sali. Veliau persigalvojusi, ikisa dokumentus i ventiliacijos anga, isitikindama, kad be jos, niekas ju neras. Tada prieina prie spintos. Letai nusirengia visus drabuzius ir persirengia: uzsideda elegantiska, taciau ir paprasta, aptemta ir juoda Chanel mados namu suknele. Uzsideda saules akmens auskarus, priderindama laikrodi su saules akmenukais. Prie veidrodzio pasigarbanoja plaukus, paryskina zandikaulius ir pasidazo veida, lyg taip jos tobulas grozis dar labiau pagrazetu. Pasikvepinusi escada kvepalais, gautais dovanu is vyro, uzsideda lakinius Metto batus, issipusciusi isideda i plaukus, and galvos juodus D&G akinius nuo saules, iseina is kambario* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 04 06, 2009 12:18 pm | |
| *Atejusi susikrauna savo daiktus ir atsisedusi ant lovos krasto kukcioja, verkia be asaru* "Mano pussesere..." *Negaledama patiketi tesia zliumbima be asaru* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
Pranešimų skaičius : 1420 Registration date : 2009-02-14
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 04 06, 2009 12:22 pm | |
| *Eidama liečia tapetus,kol pagaliau priėjusi prie Doros kambario pasibeldžia į duris* "Athendora,galiu užeiti?" *Tingėdama laukti atsidaro duris,bet pamačiusi Athendora nuliūdusią stovi tarpdurį* "Athendora tau viskas gerai?" | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 04 06, 2009 12:35 pm | |
| "Man viskas gerai, bet tau, atrodo, visai negerai!" *Uzstaugia pykcio kupinu balsu* "Viska maciau! Patikobuciuoti mano vyra?" *Paklause sukandusi dantis ir nusuko veida i kita puse, tvardydamasi* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 04 06, 2009 12:43 pm | |
| "Tai matei?" *Atsidūsta ir prieina arčiau Athendoros* "Ką reiškia patiko jis juk tavo vyras..." *Truputį pagalvoja* "Bet pala juk jūs išsiskyrėt...ar ne?" *Šypteli ir atsisėda ant lovos* "Tai jis laisvas vyras,tu neturi dėl ko čia taip isterikuoti" *Kuo ramiausiai pasako* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 04 06, 2009 12:46 pm | |
| "Tu esi mano pussesere, negana to, vedusi garbingiausia Volturi, ir taip ramiai sneki apie tai?" *Negaledama patiketi su pasislykstejimu ziuri i ja* "Mes neissiskyre!!!!!!!" *Uzrekia, veliau nutyla ir nueina prie lango* "Mes neissiskyre... O tu vedusi... Ir jus abu... Kaip tu taip galejai..." *Uzsimerkia ir atsidusta* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 04 06, 2009 12:54 pm | |
| "Aro paliko mane ir Volturius" *Ramiai taria žiūrėda į vieną tašką* "Parašė laišką,kad nuo šiol klajos,taigi jis nebėra Volturių vadas ir kartu mano vyras" *Nueina prie Athenodoros stalo ant kurio yra papuošalų dėžutė ir abejingai juos apžiūrinėja* "Aš maniau,kad jūs išsiskyrę...Bent jau Kajus taip sakė" *Nepakeldama akių šypteli* "Kajus yra patrauklus vyras ir kadangi jūsų santykiai ne tokie šilti" *Atsisuka į Athenodorą* "Nematau nieko blogo,kad jį pabučiavau" *Pakelia ranką apžiūrinėdama savo nagus* "Gal tai peraugs į kažką daugiau" | |
|
| |
-Caius Volturi Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 04 06, 2009 12:56 pm | |
| *Ateina ir pasiziuri i abi merginas* -Gal baigsit rekt? *Ziuri i abi supykes* -Net treniruotis man neleidziat. *Parodo raumenis* -As nesuprantu del ko jus abi rekiat? | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 04 06, 2009 12:57 pm | |
| ((Aro nepaliko Volteros, bet neesme)) "O tuesi klastinga, bejausme ir slyksti gyvate, Sulpicia. Nesitikejau to is taves" *Nusijuokia* | |
|
| |
-Athenodora Dingę
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 04 06, 2009 12:59 pm | |
| - Caius Volturi rašo:
- *Ateina ir pasiziuri i abi merginas*
-Gal baigsit rekt? *Ziuri i abi supykes* -Net treniruotis man neleidziat. *Parodo raumenis* -As nesuprantu del ko jus abi rekiat? ((lyg vampams reiktu treniruotis...)) "Ne, nieko Kajau" *Paema skirybu dokumentus ir jam paduoda* "Sulpicia pripazino, kad tarp jusu kazkas yra, o as ir pati ne akla, tai prasau, pasirasyk ir bukit kartu... Laiminga" *Nusisypso* | |
|
| |
Sulpicia Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys Pir. 04 06, 2009 1:01 pm | |
| ((Šiaip Aro laišką parašė,kad paliko)) *Kreivai pasižiūri į Kajų,po to į Athenodorą* "Elgdamasi kaip nepilnametė ir vadindama mane visokiais žodžiais nieko nepasieksi" *Nežymiai šyptelėjusi ramiu veidu žiūri į Athenodorą* | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kajaus ir Athenodoros Kambarys | |
| |
|
| |
| Kajaus ir Athenodoros Kambarys | |
|