| Vonios kambarys | |
|
+5Demetri Afton -Athenodora -Heidi Serena 9 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Serena bittersweet
Pranešimų skaičius : 3941 Age : 32 Registration date : 2009-02-13
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pir. 05 25, 2009 8:47 pm | |
| "Mhm" *Sumurmėjusi atsuko čiaupą* "Aš PIRMA ketinau eiti maudytis" *Pasipūteliškai iškėlus galvą įlipo į vonią su drabužiais ir pliuškenosi* | |
|
| |
Afton Volturis
Pranešimų skaičius : 2339 Age : 29 Location : Voltera Registration date : 2009-03-29
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pir. 05 25, 2009 8:49 pm | |
| Gūžtelėjo pečiais ir priėjo prie lango, persisverė ir svajingai atsiduso žiūrėdamas į apačia. | |
|
| |
Serena bittersweet
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pir. 05 25, 2009 8:50 pm | |
| *Paėmusi čiaupą atsuko dar labiau, ir kai srovė buvo biiig , paleido į jį* | |
|
| |
Afton Volturis
Pranešimų skaičius : 2339 Age : 29 Location : Voltera Registration date : 2009-03-29
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pir. 05 25, 2009 8:51 pm | |
| Kažkaip neaiškiai gaves vandens iškrito pro langa. | |
|
| |
Serena bittersweet
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pir. 05 25, 2009 8:54 pm | |
| *Sukikenusi paleido čiaupą iš rankų, jis nukrito ant grindų ir taškėsi į visas puses, o pati kikeno ir plojo* | |
|
| |
Serena bittersweet
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pir. 05 25, 2009 8:56 pm | |
| *Neužsukusi čiaupo, nuėjo* | |
|
| |
Demetri Volturis
Pranešimų skaičius : 770 Age : 1515 Location : Ghetto Registration date : 2009-03-30
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Kv. 07 09, 2009 11:28 am | |
| *Įeina į patvinusį vonios kambarį. Susiraukė, priėjo prie čiaupo ir jį užsuko. Pasišlykštėjęs vaizdu ir pelėsio kvapu, Demetri išėjo* | |
|
| |
lili Vampyras
Pranešimų skaičius : 1856 Age : 32 Registration date : 2009-01-22
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pir. 08 03, 2009 10:57 pm | |
| *Atbėgo, užsidarė, numetė kuprinę į kampą ir susinervinusi ėmė vaikščioti pirmyn atgal* "Kas man darosi?" *Paklausė veidrodžio, pirštų galais patrankė sau į kaktą ir palindo po illgu karštu dušu. Įsisupusi į du kart per didelį rankšluostį atsisėdo ant grindų, atsirėmė į duris ir ėmė lakuotis nagus, tiksliau, užsigalvojusi, vieną vienintelį nagą. Tai negali būti pavydas. nea,- papurtė galvą ir prikando lūpą, nei nesiruošdama paskubėti.* | |
|
| |
Demetri Volturis
Pranešimų skaičius : 770 Age : 1515 Location : Ghetto Registration date : 2009-03-30
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Antr. 08 04, 2009 3:01 pm | |
| *Vidury kelio jis nejučiomis tiesiog pradeda bėgti. Neramios mintys jį kamuoja ir pribėgęs vonios duris, jis sustoja. Nori pasibelsti, tačiau apsigalvoja - gal lili ant jo pyksta? Demetri atsitupia prie durų ir pajunta, kaip ji arti. Jis priglaudžia delna prie tos vietos, kur iš kitos pusės yra lili nugara. Demetri kvėpavimas daros gilesnis ir galiausiai jis nusprendžia palaukti kol lili išeis - tada viską paaiškins. Na bent pabandys, nes jis ir pats nieko nesupranta. Demetri atsisėda ant grindų, atsiremdamas į sieną, per pusę žingsnio nuo vonios kambario durų. Apsikabinęs kelius jis įtemptai galvoja, ką jis tokio padarė, kad kitiems pasirodė, jog jis su Heidi.* | |
|
| |
lili Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Antr. 08 04, 2009 4:15 pm | |
| *Pasukusi galvą sustingsta, įsiklauso. Užsuka nagų lako buteliuką, vėl atsuka, piktai greitai.* "Aš užsiėmusi, lakuojuosi nagą.. Pfu, nagus" *Pažiūrėjo kiek te pasistūmėjo į priekį su tokiu darbu, numetė laką šonan, ištiesė kojas ir ėmė kruopščiai skaičiuoti žuvytes ant vonios užuolaidų.* | |
|
| |
Demetri Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Antr. 08 04, 2009 11:20 pm | |
| *Lili prabilus Demetri atsistojo veidu į duris* "Lili, prašau.. Ne.. Maldauju tavęs.." *Nuleidžia galvą žemyn ir kiek pasukęs į šoną nuryja seilę. Jis kiek sudreba pajutęs lili emocijas ir akimirkai suspaudžia lūpas* "Lili, tu ne taip viską supratai. Aš rimtai.. Girdi mane? Aš man regis aš.. Tu.. Manau.." *Jo balsas užlūžta. Demetri nedrąsiai paima rankeną ir šiek tiek praveria duris. Jis prikiša veidą prie mažo praverto tarpelio ir paniškai taria* "Tarp mūsų su Heidi nieko nėra. Tikrai. Aš nežinau kodėl ji taip.. Lili, tu juk jauti.. Jauti juk..?" *Jis praveria duris dar šiek tiek ir žengia į vidų. Pamato lili tokią, tačiau nustebti nėra laiko. Demetri prieina prie jos ir atsisėda šalia.* "Lili, man sunku.. Aš galvojau apie tai.. Turbūt turėjau tau pasakyt tai ankščiau, bet tik jaučiau tai ir tylėjau. Tik nepabėk.. Prašau.." | |
|
| |
lili Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Tr. 08 05, 2009 11:48 am | |
| "Damn kaip nervina, kad Pykstu ir tuo pačiu žinau, jog realiai neturiu jokių teisių pykti" *Sunkiai atsiduso, sunėrusi rankas susigūžė, nenuleisdama nuo jo žvilgsnio* "Aha, jaučiu" *Tyliai ištarė* "Tik nežinau, ar tai geras dalykas.. Aš gyva bėda, Demetrijau. Galbūt tu nori dar pagalvoti?" *Suniurzgėjo, prikąsdama nagą*
| |
|
| |
Demetri Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Tr. 08 05, 2009 11:08 pm | |
| "Tas pyktis jau kai ką reiškia.. Man gera žinot, kad esi man atvira, lili. Aš tai labai vertinu.." *Nuoširdžiai jai nusišypso ir atsitūpia prieš ją. Jis pirštų galais paima jos smakrą ir laiko jį taip kad galėtų žiūrėt jai į akis, o ji nepamestų jo žvilgsnio. Dar kartelį giliai įkvėpia ir tyliai taria* "Lili, aš tavęs laukiau ir būdamas be tavęs buvau tapęs bepročiu. Tavęs nesulaukęs ir negalėdamas surasti, grįžau į Volterą. Čia buvau porą dienų užsidaręs vakarėlių salėj. Vieną iš dienų mane ten surado Heidi.." *Paminėjus jos vardą Demetri susiraukia* "Mes kalbėjomės, aš prisiminiau kas buvo ankščiau. Ji ankščiau man labai patiko.. Ankščiau.. Tada ji buvo man šalta. Aš išvykau ir kai grįžau viskas buvo kitaip. Pirmą pamačiau tavę. Buvai ką tik pramušusi skylę sienoj" *Jis nusišypso prisiminęs. Prikanda lūpą ir trumpam atsisuka į vonios kraštą* "Čia man padovanojai pirmąjį aistringą bučinį, atsimeni? Sakei nežaist su šeima. Negaliu nuslėpt - kritai man į akį.. Ir nuo tada leidau savo laiką su tavim. Tavęs nebegalėčiau pamiršti - juk padovanojai man tiek daug malonių akimirkų, prisiminimų.. Aš neabejoju, jog Heidi tau tiesiog šiek tiek pavydi." *Lyg sutikdamas su savimi linkteli. Demetri paleidžia lili smakrą ir viena ranka švelniai paima jos ranką.* "Šias kelias dienas vakarėlių salėje svarsčiau - gal tai tik prisirišimas? Bet tas mintis nugrūmė virpanti širdis." *Demetri vėl plačiai šypsosi. Jis paima ir antrą lili ranką, suglaudžia jas. Kurį laiką jis stebi lili plaštakas ir dar kartelį viską apsvarsto, bet tuojau pat jis pakelia akis į ją ir tęsia* "Žodžiu, lili, aš noriu tau pasakyti.." *Jis vėl giliai įkvėpia. Glosto lili plaštakas nykščiais ir žiūri jai į akis* "Man rodos aš pirmą kart gyvenime.." *Demetri pajunta kaip be galo sunku tai ištarti ir pripažinti..* "Aš įsimylėjau.. Tave, lili.." *Tai pasakęs jis nuleidžia galvą, lyg būtų iš karo grįžęs, pavargęs karys. Demetri sunkiai atsidūsta ir visdar laikydamas lili rankas, nuleidžia savąsias. Jis pasijunta nuginkluotas. Bejėgiškai suspaudžia lūpas ir užsimerkia.* | |
|
| |
lili Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Kv. 08 06, 2009 12:09 pm | |
| *Spoksojo į jį išpūtusi akis* "Ta skylė.. netyčia" *Sumurmėjusi pasislinko arčiau, neišskirdama jų rankų.* "Jeigu tave įskaudinčiau, negalėčiau sau atleisti. Beje, aš ir tave myliu, jei dar nepastebėjai. Kaip tik dėl to ir nenustoju svarsčiusi, ar gerai.. ar gerai tau bus su manimi. ar nepadarysiu nelaimingu dar vieno žmogaus." *Tyliai ištarusi priglaudė delną jam prie veido* | |
|
| |
Demetri Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Kv. 08 06, 2009 10:50 pm | |
| "Dėl akimirkos su tavimi galiu leisti sau rizikuoti būt įskaudintu. Aš trokštu priklausyti tau.. Man taip gera siekti tavęs, tačiau dar geriau būtų turėti.." *Nerasdamas tinkamų žodžių kalba Demetri ir pakėlęs galvą glosto lili ranką, kuri švelniai liečia jo skruostą. Jo akyse sutviska jaudulingas džiugesys.* "Tu neįsivaizduoji kiek laimės man suteikia kiekvienaakimirka su tavimi.." *Jis vėl jai šypsosi ir jaučia kaip jo ledo šaltumo kraujas pamažu užverda.* "Lili.. Ar sutinki būti su manimi? Galbūt įsipareigoti, įgauti teisę pykti ant manęs ar ant kitų ir to pykčio neslėpti.. Visada žinoti, jog aš tik tavo, o tu - tik mano.. Būti kartu. Parą, savaitę, mėnesį ar visą amžinybę - tol, kol būsime laimingi..?" *Jis lėtai, ramiai ir su šypsena veide lieja viską, ką tuo metu širdis jam nusiunčia į galvą. Visos mintys - tik apie tai..* | |
|
| |
lili Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Kv. 08 06, 2009 11:41 pm | |
| *Supanikavo* "Ką turi omenyje? Aš nemoku įsipareigoti. nemoku" *Ėmė braukti sau plaukus už ausų. Šiek tiek nusiramina* "Atleisk. Nemoku skaityti tavo jausmų ir likti objektyvi." *Suniurnėjo nuleisdama galvą. Per daug gerai, kad būtų tiesa...* | |
|
| |
Demetri Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Kv. 08 06, 2009 11:56 pm | |
| "Gerai.. Gerai.. Neįsipareigok. Aš įsipareigosiu. Aš tavim pasitikiu. Tai kaip? Sutinki? Na bent pabandom" *Kiek sutrinka ir beveik pasijunta atstumtas. Sunkiai nuryja seilę ir bandydamas nepanikuoti žiūri į jį pakėrejusios merginos akis..* | |
|
| |
lili Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pen. 08 07, 2009 12:06 am | |
| "Tu ne taip supratai" *Susiraukia.* "Paaiškinsiu. Ok." *Ištiesia kaklą ir karštai jį pabučiuoja.* "Na.. Matai. Bet, aš bijau. Bet šitai:" *Vėl pabučiuoja, nenoriai atsiplėšia* "Stirpriau. Aš noriu šito, noriu įsipareigoti, tik nežinai, ar man viskas tinkamai išeis. Tai man pirmas kartas. Aišku?" | |
|
| |
Demetri Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pen. 08 07, 2009 10:32 am | |
| *Aistringai atsako į lili bučinius. Jai baigus šnekėt jis laimingai atsidūsta ir vėl nusišypso jai.* "Man taipogi per visus 1499 metus tai pirmas kartas, tačiau pirmų kartų negalima bijot. Ypač mums, vampyrams. Juk jeigu nepabandysi - nesužinosi koks tai jausmas.. Sutinki su tuo?" *Demetri šiek tiek atsipalaiduoja* | |
|
| |
lili Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pen. 08 07, 2009 6:53 pm | |
| *Šypsodamasi palinksėjo galva* "Taip. Taip, tu teisus. Be to, aš nieko nebijau, tokia idėja." *Sukikeno, visiškai nusiramindama. Pasidėjo galvą jam ant peties.* "Tai kas dabar?" | |
|
| |
Demetri Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pen. 08 07, 2009 7:01 pm | |
| "Dabar mes.." *Pakšteli jai į smilkinį* "Karštai pasibučiuosim.." *Dar kartelį..* "Ir tada.." *Vėl pabučiuoja ir nusijuokia* "Tu eisi apsirengti" *Pakelia jos galvą paimdamas už skruostų ir aistringai pabučiuoja* "O tada dar pagalvosime" *Nenoromis atsiplėšęs nusišypso.* | |
|
| |
lili Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pen. 08 07, 2009 7:03 pm | |
| "Nieko nesupratau, gali viską pakartoti?" *Purtydama galvą susiraukė ir suspaudė lūpas, kad neimtų garsiai juoktis.* | |
|
| |
Demetri Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pen. 08 07, 2009 7:08 pm | |
| "Naaa..." *Prapliūpsta juokais. Apsiraminęs bando pakartoti* "Siūlau jums, mademoiselle, pakeisti šį rankšluostį kasdieniniais arba nekasdieniniais rūbais ir karštai mane pabučiuoti. Mademoiselle, ar jūs sutinkate?" *Pilnai įsijausdamas pritaiko intonaciją ir žvilgsnį. Vėliau droviai nusišypso ir galvoja ar gerai papokštavo* (( )) | |
|
| |
lili Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pen. 08 07, 2009 7:12 pm | |
| "Gerai" *Palinksėjo* "Pala. Pabučiuoti prieš tai ar po to? Ach, dėl viso pikto" *Pabučiavo lėtai ir švelniai, tada pašoko ant kojų* "Bus ir po to, pažadu. Susitinkam svetainėj." *Mirktelėjusi išėjo į kambarį.* | |
|
| |
Demetri Volturis
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys Pen. 08 07, 2009 7:18 pm | |
| *Nulydėjo lili akimis ir šyptelėjęs pakilo ir nužingsniavo į svetainę* | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Vonios kambarys | |
| |
|
| |
| Vonios kambarys | |
|