| Lietingasis Parkas | |
|
+23Aro Demetri Fibe -Maria Erica Victoria Charlie -Bella Jacob Merė -Athenodora Elija lili Josette le Boursier Serena Adriana Henry Fitzroy Goethia Narny. Alec Emily Aurora Natalie 27 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Henry Fitzroy Vampyras
Pranešimų skaičius : 752 Age : 33 Registration date : 2009-03-14
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Sk. 03 15, 2009 11:21 pm | |
| -Malonu susipazinti,Narny. *sypteli jei* -Tai gal einam kur siuliau? *pasiziuri i Nat* -Manau nesupyksi kad mes tave cia paliksim? *nusisypso Natalie ir su Narny iseina* | |
|
| |
Emily Vampyras
Pranešimų skaičius : 4881 Age : 32 Registration date : 2009-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 5:21 pm | |
| *Įėjusi į parką, Emily pradėjo dairytis. Pamačiusi Nat, greitai pribėgo prie jos ir stipriai apkabino* "Aš taip tavęs pasiilgau" *tik tiek tesugebėdama ištarti, stipriau ją suspaudė* | |
|
| |
Natalie Miręs
Pranešimų skaičius : 686 Registration date : 2009-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 5:24 pm | |
| Natalie buvo užsimerkusi, pakėlusi galvą į dangų, kai gerai pažįstama mergina pribėgo ir apkabino Nat. - Emily? - kiek nusistebėjo Natali, tada nusijuokė. - Per dieną spėjai manęs pasiilgti? - sukikeno. - Atrodo, net praradusi atmintį tu nepasikeitei. - Šyptelėjo vampyrė įkvėpdama jau pasiilgto Emily atsiduodančio kvapo. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 5:28 pm | |
| *Vis dar apkabinusi greitai paaiškina* "Vakar sutikau vaikiną Rey. Tai jis ištrynė man atmintį, bet aš jo paprašiau, kad ją man gražintų" *tyliai nusijuokia ir tada atsitraukė* "Tai buvo labai negražu. Palikti laišką... Man buvo labai skaudu" *ramiai pasako ir pasižiūri jai į akis* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 5:33 pm | |
| Natalie kurį laiką spoksojo į Emily išsižiojusi. - Tu prisimeni? - sumikčiojo Nat. Jeigu būtų galėjusi, būtų išspaudusi vieną kitą džiaugsmo ašarėlę. Nat greitai apkabino draugę. - Ne... negaliu patikėti, kad tai tikrai tu... Senoji Emily... - kalbėjo ji, kai pagaliau ėmė tvardyti savo emocijas, todėl atsikabino. - Aš... Na, nebūčiau kitaip galėjusi palikti tavęs... Net mėnesiui. - prikando lūpą Nat, vis dar neatsigerėdama priešais ją stovinčia vampyre. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 5:39 pm | |
| "Nat, daugiau manęs taip nepalik" *stipriai apkabina* "Jei kitą syki norėsi išvažiuoti, bent pasikabėk su manimi. Aš labai liūdėjau kai tu taip dingai, paligdama laišką" *įkvepia jos gaivaus kvapo ir šypteli* "Labai daug įvyko, kol tu buvai išvykus" *šypteli, vis dar jos nepaleisdama* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 5:41 pm | |
| Nat taip pat apkabino Emily. - Daugiau nepaliksiu. - pasakė. - Daugiau tikiuosi, kad man to neprireiks... - nutęsė ji. - Tai... kaip supratau, tu palikai Volturius? - pasidomėjo. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 5:44 pm | |
| "Nusijuokia* "Mane išmetė" *atsitraukusi šypteli* "Gal nori su manimi gyventi?" *meiliai pasižiūri į akis* "Turiu namą ir didele šeima... o iki pilnos laimės man trūksta tik tavęs ir Auroros" *šypteli* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 5:50 pm | |
| - Išmetė?! Tave?! - nustebusi išsižiojo Nat. - Juokauji? Su tokiu talentu, kaip tavo galima kalnus nuversti... Keistuoliai... Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad jie nėra tokie protingi ir šaunūs, kokie dedasi... - pasakė Natali ir žvilgtelėjo kažkur tolyn. Tačiau išgirdusi Emily klausimą nustebusi pažvelgė į ją. - Turi namą? Ir šeimą? - pakartojo, žiūrėdama į draugę ir bandydama suvokti ar ji nejuokauja. Dėja, jokio ženklo, kad juokauja nesimatė. - Mm... Pasirodo tikrai daug kas pasikeitė. - nusijuokė vampyrė. - Šeima? Nori papasakoti apie ją? Žinok, susidomėjau. - šyptelėjo puse lūpų. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 5:56 pm | |
| "Taip. Išmetė" *klastingai nusišypso* "Jei nori, kad papasakočiau, turėsi gyventi su manimi. Na tam name gyvena keli vampyrai. Benjamin, keistas, bet mielas. Tiesa sakant apie jį beveik nieko nežinau, bet mes visai gerai sutariame" *šypteli* "Serena ir Kite. Kite tu jau pažysti" *apkabina Nat per pečius* "Elija. Su ja jau biškuti spėjai susipažinti. Taip pat Miley" *nusišypso* "Žinok, papasakoti tau turiu labai daug. Tai kaip eime?" | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 6:03 pm | |
| Natali išsižiojo ir papurtė galvą. - Baik tu... Nemanau, kad ji norėtų, jog su jais gyventų kažkokia nepažįstama psichė naujagimė vampyrė, kuri gali pasimaišius protui visus išskersti... - nusijuokė Natali. - Geriau papasakok apie juos, man įdomu apie juos sužinoti kuo daugiau. - nusišypsojo. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 6:08 pm | |
| "Tu esi nuostabiausia vampyrė. Jie visi labai mieli. Tu jiems tikrai patiksi" *nusišypso* "Na apie kitus nelabai pati ką žinau. Dar nespėjau su jais pasikalbėti" *padeda galvą ant jos peties* "Prašau. Gyvenk su mumis. Prašau, prašau, prašau, prašau" *vėl klastingai nusišypso ir prikanda lūpa* "Aš įsimylėjau..." *pasižiūri į ją* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 6:11 pm | |
| Natalie klausėsi Emily mažumėle šypsodamasi, tačiau išgirdusi paskutinius du žodžius kone pašoko. - Įsimylėjai? Emily? - pažvelgė į ją išsišiepusi. Tačiau netrukus įtariai nužvelgė Emily. - Tikiuosi ne Aro... - nutęsė. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 6:14 pm | |
| *Papurto galvą* "Tu jį pažysti" *nusišypso* "Bet daugiau apie tai nieko nesakysiu, jei neapsigyvensi su mumis" *šypteli* "Be to tau pasakysiu vieną dalyką, kuris tau labai patiks" *sukikena* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 6:26 pm | |
| Natalie susiraukė. - Taip nesąžininga... - pasakė, sukryžiuodama rankas ant krūtinės. Tačiau Nat neišlaikė, ji palinko prie Nat besišypsodama. - Pasakyk... Kas jis? Ir koks dalykas man patiks? | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 6:30 pm | |
| "Jei gyvensi su mumis galėsi įstoti į...Anarhija" *susiraukia ir nusijuokia* "Vis dar negaliu įsiminti to pavadinimo. Na tikriausiai taip sakosi, na bet ne tai svarbiausia" *nusišypso* "Na tai kažkas panašaus į Anti-Volturi" *šypteli* "O kas jis, sužinosi atsikrausčius. Tai kaip?" | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 6:37 pm | |
| - Taip nesąžininga... - susiraukė Nat. - Tai šantažas! - sušuko ji ir nusijuokė. - Negaliu, Emily... Man... Man gamtoje būti geriau... Kai būnu uždarose patalpose jaučiuosi... Na, kaip kalėjime, nejaučiu aplink gryno oro... - Nat šyptelėdama žviltelėjo dangun. - Be to... na, nežinau kaip sutarčiau su tavo šeima, paskui išeis taip, kad atsikraustysiu pas jus, susipyksiu su kuo nors ir tuojau pat turėsiu dingti... - prikando lūpą Nat. - Nors toji.. em.. Anar... Anarhhhija... Na, ta mintis man patiko. - klastingai šyptelėjo vampyrė. - Volturi krito žemyn mano akyse, dar tada, kai Aro buvo su... tavimi ir kai susikovė su nieko nesuprantančia naujagime... - nusijuokė Nat, turėdama omenyje save. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 6:45 pm | |
| "Kai tau papasakosiu viską ką pati žinau apie kai kuriuos Volturius..." *susiraukė* "Jie yra labai mieli ir kai kuriuos jau pažysti. Miley, Kite ir biškuti Elija. Tikrai nebus dėl ko pyktis. Natalie, prašau. Mūsų namas yra miške. Jei norėsi, bet kada galėsi į jį nueit. Netoli reikės eiti jei norėsi pamedžioti" *maldaujančiai pažvelgė į Nat* "Prašau... Aš tau tiek daug noriu papasakoti, bet jei neatsikraustisi, aš prisiekiu, kad tau nieko daugiau nebepasakosiu" *tvirtai pasakė* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 6:48 pm | |
| - Emily, kada ėmei šantažuoti žmones? uoj, tai yra vampyrus? - įtartinai nužvelgė draugę Nat. - Miley... Žinau, kad yra be galo miela, pasiilgau jos... Kite, na, esu ją labai trumpai mačiusi, panašiai kaip Eliją... Taip išeina, kad beveik nieko ir nepažįstu. - nuleido akis žemėn. | |
|
| |
Serena bittersweet
Pranešimų skaičius : 3941 Age : 32 Registration date : 2009-02-13
| |
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 6:54 pm | |
| ((Serena. Ačiū xD)) "Juk galima susipažint. Apie Benjamin ir Serena, aš beveik nieko nežinau, bet, bet juk dar susipažinsim ir tapsim tikra šeima. Nat, maldauju tavęs... Gal nori, kad atsiklaupusi maldaučiau?" *Emily atsitraukė per kelis žingsnius nuo Nat, nekreipdama dėmesio į parke esančius žmones, atsiklaupia ant kelių ir maldaujančiai į ją pasižiūrėjo* "Prašau" *tyliai ištaria ir nesusilaikiusi šypteli* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 6:57 pm | |
| [[ he he he xD Serena, dar su tavimi RPG nesusipažinau ;// reikės kada susitikt ;DD Ė, jūs čia bandot padaryt didžiausią vampyrų grupuotę? xD Volturius ir Cullenus perrungt? xD ]]
Nat išsižiojusi papurtė galvą ir greitai suėmusi Emily už rankų pakėlė aukštyn ir pastatė ant kojų. - Man nereikia tavo maldavimų... - parodė liežuvį ji ir nusijuokė. - Manau, kad iš pradžių man reikėtų su visais susipažinti. O dar prieš tai sužinoti ką tu žinai apie Volturius dar ir kas tavo meilė.... - sukikeno. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 7:02 pm | |
| ((Aš noriu tik didelės ir laimingos šeimos xD Noriu, kad Cullenai ir Volturiai imtų pavyzdi iš mūsų. xD)) *Sukikenusi pasižiūri į Nat* "Tada gal bent užsukim į namus. Tau viską aprodysiu ir galėsi susipažinti su kitais, jei jie bus namie. O paskui galėsim užsukt į svetainę ar mano kambarį, ar dar kur nors ir aš tau viską papasakosiu" *šypteli* | |
|
| |
Natalie Miręs
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 7:05 pm | |
| [[ Šiaip būtų faina juos nurungt xDD Aišku ir su didumu ir laime ;DD Tada visi skanduotų "Anarhistai! " ar kaip ten... xD ]]
Natalie kurį laiką spoksojo į Emily. Tada linktelėjo. - Žinoma, pasisvečiuoti pas tave visuomet sutiksiu. - nusijuokė. - Rodyk kelią ir... Na, prašau, papasakok apie Volturi ką dar žinai ir ... Pasakyk savo meilės vardą... - šyptelėjo Nat. | |
|
| |
Emily Vampyras
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas Pir. 03 16, 2009 7:08 pm | |
| ((Anarchistai xD)) *Nusišypso ir paiima Nat už rankos* "Vėliau, o dabar eime namo" *sukikena ir nusitempia ją į mišką* | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas | |
| |
|
| |
| Lietingasis Parkas | |
|