Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rodiklisrodiklis  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Lietingasis Parkas

Go down 
+23
Aro
Demetri
Fibe
-Maria
Erica
Victoria
Charlie
-Bella
Jacob
Merė
-Athenodora
Elija
lili
Josette le Boursier
Serena
Adriana
Henry Fitzroy
Goethia
Narny.
Alec
Emily
Aurora
Natalie
27 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next
AutoriusPranešimas
Henry Fitzroy
Vampyras
Vampyras
Henry Fitzroy

Pranešimų skaičius : 752
Registration date : 2009-03-14

Lietingasis Parkas - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimeSk. 03 15, 2009 11:21 pm

-Malonu susipazinti,Narny.
*sypteli jei*
-Tai gal einam kur siuliau?
*pasiziuri i Nat*
-Manau nesupyksi kad mes tave cia paliksim?
*nusisypso Natalie ir su Narny iseina*
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

Pranešimų skaičius : 4881
Registration date : 2009-01-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 5:21 pm

*Įėjusi į parką, Emily pradėjo dairytis. Pamačiusi Nat, greitai pribėgo prie jos ir stipriai apkabino*
"Aš taip tavęs pasiilgau"
*tik tiek tesugebėdama ištarti, stipriau ją suspaudė*
Atgal į viršų Go down
Natalie
Miręs
Miręs
Natalie

Pranešimų skaičius : 686

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 5:24 pm

Natalie buvo užsimerkusi, pakėlusi galvą į dangų, kai gerai pažįstama mergina pribėgo ir apkabino Nat.
- Emily? - kiek nusistebėjo Natali, tada nusijuokė.
- Per dieną spėjai manęs pasiilgti? - sukikeno.
- Atrodo, net praradusi atmintį tu nepasikeitei. - Šyptelėjo vampyrė įkvėpdama jau pasiilgto Emily atsiduodančio kvapo.
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 5:28 pm

*Vis dar apkabinusi greitai paaiškina*
"Vakar sutikau vaikiną Rey. Tai jis ištrynė man atmintį, bet aš jo paprašiau, kad ją man gražintų"
*tyliai nusijuokia ir tada atsitraukė*
"Tai buvo labai negražu. Palikti laišką... Man buvo labai skaudu"
*ramiai pasako ir pasižiūri jai į akis*
Atgal į viršų Go down
Natalie
Miręs
Miręs
Natalie

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 5:33 pm

Natalie kurį laiką spoksojo į Emily išsižiojusi.
- Tu prisimeni? - sumikčiojo Nat. Jeigu būtų galėjusi, būtų išspaudusi vieną kitą džiaugsmo ašarėlę. Nat greitai apkabino draugę.
- Ne... negaliu patikėti, kad tai tikrai tu... Senoji Emily... - kalbėjo ji, kai pagaliau ėmė tvardyti savo emocijas, todėl atsikabino.
- Aš... Na, nebūčiau kitaip galėjusi palikti tavęs... Net mėnesiui. - prikando lūpą Nat, vis dar neatsigerėdama priešais ją stovinčia vampyre.
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 5:39 pm

"Nat, daugiau manęs taip nepalik"
*stipriai apkabina*
"Jei kitą syki norėsi išvažiuoti, bent pasikabėk su manimi. Aš labai liūdėjau kai tu taip dingai, paligdama laišką"
*įkvepia jos gaivaus kvapo ir šypteli*
"Labai daug įvyko, kol tu buvai išvykus"
*šypteli, vis dar jos nepaleisdama*
Atgal į viršų Go down
Natalie
Miręs
Miręs
Natalie

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 5:41 pm

Nat taip pat apkabino Emily.
- Daugiau nepaliksiu. - pasakė.
- Daugiau tikiuosi, kad man to neprireiks... - nutęsė ji.
- Tai... kaip supratau, tu palikai Volturius? - pasidomėjo.
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 5:44 pm

"Nusijuokia*
"Mane išmetė"
*atsitraukusi šypteli*
"Gal nori su manimi gyventi?"
*meiliai pasižiūri į akis*
"Turiu namą ir didele šeima... o iki pilnos laimės man trūksta tik tavęs ir Auroros"
*šypteli*
Atgal į viršų Go down
Natalie
Miręs
Miręs
Natalie

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 5:50 pm

- Išmetė?! Tave?! - nustebusi išsižiojo Nat.
- Juokauji? Su tokiu talentu, kaip tavo galima kalnus nuversti... Keistuoliai... Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad jie nėra tokie protingi ir šaunūs, kokie dedasi... - pasakė Natali ir žvilgtelėjo kažkur tolyn. Tačiau išgirdusi Emily klausimą nustebusi pažvelgė į ją.
- Turi namą? Ir šeimą? - pakartojo, žiūrėdama į draugę ir bandydama suvokti ar ji nejuokauja. Dėja, jokio ženklo, kad juokauja nesimatė.
- Mm... Pasirodo tikrai daug kas pasikeitė. - nusijuokė vampyrė.
- Šeima? Nori papasakoti apie ją? Žinok, susidomėjau. - šyptelėjo puse lūpų.
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 5:56 pm

"Taip. Išmetė"
*klastingai nusišypso*
"Jei nori, kad papasakočiau, turėsi gyventi su manimi. Na tam name gyvena keli vampyrai. Benjamin, keistas, bet mielas. Tiesa sakant apie jį beveik nieko nežinau, bet mes visai gerai sutariame"
*šypteli*
"Serena ir Kite. Kite tu jau pažysti"
*apkabina Nat per pečius*
"Elija. Su ja jau biškuti spėjai susipažinti. Taip pat Miley"
*nusišypso*
"Žinok, papasakoti tau turiu labai daug. Tai kaip eime?"
Atgal į viršų Go down
Natalie
Miręs
Miręs
Natalie

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:03 pm

Natali išsižiojo ir papurtė galvą.
- Baik tu... Nemanau, kad ji norėtų, jog su jais gyventų kažkokia nepažįstama psichė naujagimė vampyrė, kuri gali pasimaišius protui visus išskersti... - nusijuokė Natali.
- Geriau papasakok apie juos, man įdomu apie juos sužinoti kuo daugiau. - nusišypsojo.
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:08 pm

"Tu esi nuostabiausia vampyrė. Jie visi labai mieli. Tu jiems tikrai patiksi"
*nusišypso*
"Na apie kitus nelabai pati ką žinau. Dar nespėjau su jais pasikalbėti"
*padeda galvą ant jos peties*
"Prašau. Gyvenk su mumis. Prašau, prašau, prašau, prašau"
*vėl klastingai nusišypso ir prikanda lūpa*
"Aš įsimylėjau..."
*pasižiūri į ją*
Atgal į viršų Go down
Natalie
Miręs
Miręs
Natalie

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:11 pm

Natalie klausėsi Emily mažumėle šypsodamasi, tačiau išgirdusi paskutinius du žodžius kone pašoko.
- Įsimylėjai? Emily? - pažvelgė į ją išsišiepusi. Tačiau netrukus įtariai nužvelgė Emily.
- Tikiuosi ne Aro... - nutęsė.
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:14 pm

*Papurto galvą*
"Tu jį pažysti"
*nusišypso*
"Bet daugiau apie tai nieko nesakysiu, jei neapsigyvensi su mumis"
*šypteli*
"Be to tau pasakysiu vieną dalyką, kuris tau labai patiks"
*sukikena*
Atgal į viršų Go down
Natalie
Miręs
Miręs
Natalie

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:26 pm

Natalie susiraukė.
- Taip nesąžininga... - pasakė, sukryžiuodama rankas ant krūtinės. Tačiau Nat neišlaikė, ji palinko prie Nat besišypsodama.
- Pasakyk... Kas jis? Ir koks dalykas man patiks?
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:30 pm

"Jei gyvensi su mumis galėsi įstoti į...Anarhija"
*susiraukia ir nusijuokia*
"Vis dar negaliu įsiminti to pavadinimo. Na tikriausiai taip sakosi, na bet ne tai svarbiausia"
*nusišypso*
"Na tai kažkas panašaus į Anti-Volturi"
*šypteli*
"O kas jis, sužinosi atsikrausčius. Tai kaip?"
Atgal į viršų Go down
Natalie
Miręs
Miręs
Natalie

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:37 pm

- Taip nesąžininga... - susiraukė Nat.
- Tai šantažas! - sušuko ji ir nusijuokė.
- Negaliu, Emily... Man... Man gamtoje būti geriau... Kai būnu uždarose patalpose jaučiuosi... Na, kaip kalėjime, nejaučiu aplink gryno oro... - Nat šyptelėdama žviltelėjo dangun.
- Be to... na, nežinau kaip sutarčiau su tavo šeima, paskui išeis taip, kad atsikraustysiu pas jus, susipyksiu su kuo nors ir tuojau pat turėsiu dingti... - prikando lūpą Nat.
- Nors toji.. em.. Anar... Anarhhhija... Na, ta mintis man patiko. - klastingai šyptelėjo vampyrė.
- Volturi krito žemyn mano akyse, dar tada, kai Aro buvo su... tavimi ir kai susikovė su nieko nesuprantančia naujagime... - nusijuokė Nat, turėdama omenyje save.
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:45 pm

"Kai tau papasakosiu viską ką pati žinau apie kai kuriuos Volturius..."
*susiraukė*
"Jie yra labai mieli ir kai kuriuos jau pažysti. Miley, Kite ir biškuti Elija. Tikrai nebus dėl ko pyktis. Natalie, prašau. Mūsų namas yra miške. Jei norėsi, bet kada galėsi į jį nueit. Netoli reikės eiti jei norėsi pamedžioti"
*maldaujančiai pažvelgė į Nat*
"Prašau... Aš tau tiek daug noriu papasakoti, bet jei neatsikraustisi, aš prisiekiu, kad tau nieko daugiau nebepasakosiu"
*tvirtai pasakė*
Atgal į viršų Go down
Natalie
Miręs
Miręs
Natalie

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:48 pm

- Emily, kada ėmei šantažuoti žmones? uoj, tai yra vampyrus? - įtartinai nužvelgė draugę Nat.
- Miley... Žinau, kad yra be galo miela, pasiilgau jos... Kite, na, esu ją labai trumpai mačiusi, panašiai kaip Eliją... Taip išeina, kad beveik nieko ir nepažįstu. - nuleido akis žemėn.
Atgal į viršų Go down
Serena
bittersweet
Serena

Pranešimų skaičius : 3941
Registration date : 2009-02-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:49 pm

(Gyvenk su mumis, nes kitaip aš tave pasigrobsiu cheers )
Atgal į viršų Go down
http://madtwilight.forumlt.com/
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:54 pm

((Serena. Ačiū xD))
"Juk galima susipažint. Apie Benjamin ir Serena, aš beveik nieko nežinau, bet, bet juk dar susipažinsim ir tapsim tikra šeima. Nat, maldauju tavęs... Gal nori, kad atsiklaupusi maldaučiau?"
*Emily atsitraukė per kelis žingsnius nuo Nat, nekreipdama dėmesio į parke esančius žmones, atsiklaupia ant kelių ir maldaujančiai į ją pasižiūrėjo*
"Prašau"
*tyliai ištaria ir nesusilaikiusi šypteli*
Atgal į viršų Go down
Natalie
Miręs
Miręs
Natalie

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 6:57 pm

[[ he he he xD Serena, dar su tavimi RPG nesusipažinau ;// reikės kada susitikt ;DD Ė, jūs čia bandot padaryt didžiausią vampyrų grupuotę? xD Volturius ir Cullenus perrungt? xD ]]

Nat išsižiojusi papurtė galvą ir greitai suėmusi Emily už rankų pakėlė aukštyn ir pastatė ant kojų.
- Man nereikia tavo maldavimų... - parodė liežuvį ji ir nusijuokė.
- Manau, kad iš pradžių man reikėtų su visais susipažinti. O dar prieš tai sužinoti ką tu žinai apie Volturius dar ir kas tavo meilė.... - sukikeno.
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 7:02 pm

((Aš noriu tik didelės ir laimingos šeimos xD Noriu, kad Cullenai ir Volturiai imtų pavyzdi iš mūsų. xD))
*Sukikenusi pasižiūri į Nat*
"Tada gal bent užsukim į namus. Tau viską aprodysiu ir galėsi susipažinti su kitais, jei jie bus namie. O paskui galėsim užsukt į svetainę ar mano kambarį, ar dar kur nors ir aš tau viską papasakosiu"
*šypteli*
Atgal į viršų Go down
Natalie
Miręs
Miręs
Natalie

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 7:05 pm

[[ Šiaip būtų faina juos nurungt xDD Aišku ir su didumu ir laime ;DD Tada visi skanduotų "Anarhistai! " ar kaip ten... xD ]]

Natalie kurį laiką spoksojo į Emily. Tada linktelėjo.
- Žinoma, pasisvečiuoti pas tave visuomet sutiksiu. - nusijuokė.
- Rodyk kelią ir... Na, prašau, papasakok apie Volturi ką dar žinai ir ... Pasakyk savo meilės vardą... - šyptelėjo Nat.
Atgal į viršų Go down
Emily
Vampyras
Vampyras
Emily

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitimePir. 03 16, 2009 7:08 pm

((Anarchistai xD))
*Nusišypso ir paiima Nat už rankos*
"Vėliau, o dabar eime namo"
*sukikena ir nusitempia ją į mišką*
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Lietingasis Parkas   Lietingasis Parkas - Page 5 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Lietingasis Parkas
Atgal į viršų 
Puslapis 525Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next
 Similar topics
-
» Parkas
» Parkas
» Parkas
» Centrinis parkas
» Bazilikos katedra ir Parkas šalia jos